Suosikkilaulaja pahoinpideltiin verisessä välikohtauksessa

Kanadalaislaulaja Avril Lavigne ja hänen poikaystävänsä Brody Jenner joutuivat keskelle tappelua, jossa ei vältytty vereltä.

Temperamenttisesta luonteestaan tunnettu kanadalaislaulaja Avril Lavigne ajautui keskelle tappelua lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kertoo Daily Mail -lehti.

Kiivaaseen käsirysyyn toisen naisen kanssa newyorkilaisessa Roosevelt Hotell -hotellissa joutunut Lavigne sai puolustusta rakkaaltaan Brody Jenneriltä. Välikohtaus päättyi sangen verisesti, sillä naisystäväänsä puolustanut Jenner sai pullosta päähän, ja hänen päästään vuoti verta. Avrilkaan ei päässyt vammoitta.

Rajun tilanteen tuli päättämään hotellin henkilökunta. Lavignen rakas vietiin sairaalaan paikkaamaan päätänsä. Huomattava tappelu sai paikalle myös poliisit, ja he kirjasivatkin Brodyn joutuneen tappavan aseen uhriksi. Vaikka Avril selvisi lievemmillä vammoilla, hän avautui tapaturmasta Twitterissä.

– En tappele. En usko siihen. Selvennykseksi, kimppuuni hyökkäsi viisi ihmistä viime yönä keskeltä ei mitään. Ei siistiä. Naamani on p***ana, hän kirjoittaa.

Suosikkilaulaja intoutui vielä analysoimaan lisää rajuja jälkiään.

– Musta silmä, verinen nenä, hiuksia revitty, naarmuja, haavoja ja leikkaumia. Ei todellakaan ok olla häiritsevä muita kohtaan. Väkivalta ei ole KOSKAAN vastaus, hän tilittää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat