Suosikkijuontaja Sari Seppälältä löytyi kasvain

Radio Novan juontaja Sari Seppälä alkoi viime keväänä saada outoja oireita. Hän oli pohjattoman väsynyt, lähimuisti pätki, ruokahalu katosi ja aivan yksinkertaisetkin asiat tuottivat vaikeuksia.

– Aluksi se nauratti, kun sekoilin sanoissani radiossa, mutta pian aloin tuntea itseni ihan pösilöksi. Lisäksi en muistanut yhtäkkiä ihan tuttujakaan asioita, kuten kummalla puolella tietä autolla ajetaan. Pelkäsin, että ajan vielä jonkun päälle, Sari muistelee.

Juontaja epäili ensin aiemmin sairastamansa burn outin palanneen. Pian oireille kuitenkin löytyi syy: lisäkilpirauhasen hyvälaatuinen kasvain.

– Olisin päässyt leikkaukseen joulukuussa, mutta olin juuri silloin lähdössä lomalle Thaimaahan ystäväni Annika Metsäkedon kanssa. Leikkaus tehtiin kaksi viikkoa sitten, ja nyt olen ollut sairauslomalla.

Maanantaina töihin palaava Sari voi nyt erinomaisesti ensi kertaa pitkään aikaan.

– Ihanaa kun on nälkä! En ole syönyt kunnolla kuukausiin. Minulla oli onnea, että diagnoosi löydettiin niin nopeasti. Tämä sairaus voi olla hankala keksiä. Olisin saattanut joutua ravaamaan lääkäreillä vuosikausia, ja he olisivat pitäneet minua vain luulosairaana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat