Suosikkihahmo jättää Salatut elämät – puntaroi suurta päätöstä pitkään: "Olen ollut niin pitkään sarjassa mukana"

Salkkarit-suosikkinäyttelijä Sara Parikka jatkaa elämäänsä uusien haasteiden parissa.

Sara Parikka teki debyyttinsä Salatut elämät -sarjassa ensimmäistä kertaa vuonna 2008. Parikka on vuosien varrella kasvanut yhdeksi sarjan päätähdistä ja hänen hahmonsa Peppi Puolakka oli keskiössä esimerkiksi Salatut elämät -elokuvissa.

Yli kymmenen vuotta kestänyt matka tulee nyt päätökseensä. Aiemmin Parikka on ollut poissa sarjasta äitiysloman merkeissä, mutta tällä kertaa hän poistuu sarjasta toistaiseksi kokonaan.

– Olen ollut pari kertaa äitiyslomalla, joten tiedän vähän miltä se lähteminen tuntuu. Minulle kypsyi se ajatus, että nyt minun on mentävä, Parikka sanoo MTV Uutisten haastattelussa.

Näyttelijän mukaan ajatus lopettamisesta muodostui kunnolla kesäloman aikana. Parikka sanoo haluavansa keskittyä tällä hetkellä muihin töihin.

– Onhan se tosi iso päätös, olen ollut niin pitkään sarjassa mukana. Kyllähän se vaati sen, että miettii sitä asiaa kaikilta kanteilta, Peppinä tutuksi tullut näyttelijä myöntää.

Salattujen elämien lisäksi Parikka on tehnyt muun muassa Papupata-nimellä kulkevaa podcastia Salkkareista niin ikään tutun Johanna Puhakan kanssa.

– Nämä ovat aika lyhyitä pätkiä, mitä täällä kuvauksissa ollaan. Nyt se kuvauspätkä jää, mutta muuten jatkuu sama meininki, Parikka valottaa.

Parikka ei koe suurempaa surua sarjasta poistumisen myötä. Hän ei halua jäädä vellomaan alakuloisuuteen, vaan katsoo elämänmuutosta mieluummin positiivisten lasien läpi.

– Muistona tämä tulee olemaan upea läpi elämän. En ajattele sitä negatiivisena, vaan se on ihana juttu, että on kivoja muistoja, Parikka toteaa.

Parikka ei kiellä, etteikö voisi palata vielä tulevaisuudessa takaisin sarjaan. Lähiaikoina paluuta tuskin kuitenkaan nähdään.

– Tämä sarja on porskuttanut 20 vuotta, niin voi olla, että tulen sitten 20 vuoden päästä takaisin.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja