Suomen hiihtotähti väistellyt Iivo Niskasen uutta villitystä – "Sovittiin parturin kanssa"

4:45
MTV Urheilu Oberstdorfissa: MM-hiihdot käyntiin kesäkelissä.

Iivo Niskasen parturointitaidot ovat tulleet tutuksi Suomen maajoukkueelle Oberstdorfin MM-hiihdoissa. Ristomatti Hakola on vielä väistellyt Niskasen parturointikonetta. 

Niskanen ajoi hiuksensa pois kisojen alla, ja villitys on leviämässä maajoukkueessa savolaishiihtäjän parturointi-innostuksen myötä. Tämä poiki kuittailua muun muassa huippuhiihtäjä Krista Pärmäkosken suunnalta

Tiistaina Niskasen Instagram-tilin Tarinat-osioon tuli kuvaa uudesta parturointinäytteestä. Arvokisavoittaja nimittäin siisti päävalmentaja Teemu Pasasen tukkaa. 

Hakolalta kysyttiin aiheesta Suomen sprinttijoukkueen pressissä keskiviikkona. 

– Sovittiin parturin kanssa, että otetaan vasta torstaina tukka pois, Hakola naurahti. 

Hakolan kommentista jäi epäselväksi se, että puhuiko hän tämän viikon torstaista vai ensi viikon torstaista, MM-viestin aatosta. Hakola kuitenkin selvitti, ettei hän halunnut ylimääräisiä muuttujia valmistautumiseensa MM-avausmatkaa varten. 

Oberstdorfissa kisataan torstaina miesten ja naisten perinteisen sprintit. Hakola on osa Suomen kahdeksanhenkistä joukkuetta

Hän on ollut aiemmin urallaan kahdesti arvokisafinaalissa.

– Lähdetään hakemaan kolmatta. Jos tätä realistisesti ajattelee, niin en ole ollut finaalissa maailmancupissa tällä kaudella, eli pitää olla todella hyvä kapula (suksi) siihen, Hakola summaa.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja