Iivo Niskasen uusi hiustyyli herätti hupaisan reaktion Krista Pärmäkoskessa

1:14
Näin Krista Pärmäkoski reagoi Iivo Niskasen uuteen hiustyyliin

Iivo Niskanen yllätti keskiviikkona Instagram-seuraajansa julkaisemalla videon, jossa hän ajeli päänsä kokonaan kaljuksi.

Uusi hiustyyli saattaa hyvin osoittautua ensi viikolla alkavissa MM-kisoissa käytännölliseksi valinnaksi, sillä kisapaikalla Oberstdorfissa on ainakin ensimmäisinä päivinä erittäin lämmin, jopa 17 plusastetta.

– Saahan sitä ihminen hiustyylinsä valita. Ihan sellainen oli ajatuksena, että ei tässä nyt mihinkään parturiin olla menossa ennen kilpailuja, Niskanen kertoi ratkaisunsa taustoista.

Niskasen videon tultua julki hiihtomaajoukkueen ympärillä on spekuloitu sillä, kiertääkö olympiavoittajan hiustenleikkuukone mieheltä miehelle ja nähdäänkö MM-kisoissa useampikin kaljupäinen suomalainen.

Niskanen itse kiistää ainakin aikeensa kiusata ketään.

– Ehkä jos lämpö tuntuu liian kovalta, porukka päätyy omiin ratkaisuihinsa. Katsotaan, minkälaisilla tukilla kukin hiihtää. Eiköhän siellä kuitenkin päähine pidä olla päässä.

Keskustelua Niskasen uusi hiustyyli on joka tapauksessa herättänyt. Esimerkiksi Krista Pärmäkoski ei ollut alkuun edes tunnistaa Niskasta nähtyään tämän ensimmäisen kerran kaljuna.

– Muistakaa nyt ajaa kaikki muutkin karvat, Pärmäkoski kertoo sanoneensa Ristomatti Hakolalle.

Katso jutun yläreunassa olevalta videolta, miten Krista Pärmäkoski reagoi Iivo Niskasen uuteen hiustyyliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja