Suomalaisten 3 suosikkiristeilykohdetta maailmalla

Kansainvälisten risteilymatkojen järjestäjä WonderCruises on jo vuoden ajan tarjonnut suomalaisille mahdollisuuden lähteä risteilemään maailman merille. Suomalaisten suosikeiksi ovat nousseet Kanariansaaret, Karibia ja Välimeri.

Risteilyllä herää joka aamu uusissa maisemissa, joten yhdellä matkalaukun pakkaamisella ehtii nähdä monen monta kohdetta. Tässä ovat suomalaisten suosikit.

1. Kanariansaaret

Matka Kanariansaarille alkaa Barcelonasta. Ensimmäinen pysähdys on Madeiran Funchalissa, jonka uskomattoman kauniit vuoristomaiseamat yhdistettynä kukkien väriloistoon tekevät varmasti vaikutuksen. Teneriffan Santa Cruzissa voi shoppailla pienissä putiikeissa jaMalagassakannattaa vierailla Picasson museossa.

2. Karibia

Karibialla voi hypätä maailman suurimman risteilijän, Oasis of the Seas:in, kyytiin. Laivassa on useita viihdealueita, muun muassa kaikille avoin Central Park ja menneen maailman charmia edustava Boardwalk. Karibialaisten rento elämänasenne tarttuu pysähdyksillä vaikkapa Cozumelin norsunluunvalkoisilla hiekkarannoilla tai Samanan sademetsä- ja mangrovealueilla.

3. Välimeri

Välimeren-risteilylle voi lähteä esimerkiksiBarcelonasta, pysähtyä idyllisessä Villafranchen kylässä ja perehtyä historiaan Colosseumilla. Itäisen Välimeren risteilyllä voi ihastella Kreikan saarten kauneutta sekä tutustua Dubrovnikin pittoreskiin vanhaankaupunkiin.

Risteilymatkojen suosio kasvussa

Kansainvälisten risteilymatkojen suosio on Suomessa kovassa kasvussa. Risteilylle lähdetään kokemaan uutta, seuraamaan huippuviihdettä, rentoutumaan sekä maistelemaan uusia makuja ravintoloissa, jotka kuuluvat risteilyn hintaan.

WonderCruisesilta voi varata risteilyjä ympäri maailmaa usean eri varustamon valikoimista ja valita juuri itselle parhaiten sopivan. Varata voi joko pelkän risteilyn, joka sisältää 3 - 14 yöpymistä laivalla, tai valmiin yhdistelmäpaketin, johon kuuluu risteilyn lisäksi lento Helsingistä. WonderCruises on Finnmatkojen sisaryritys.

Lähde tutustumaan maailman meriin osoitteesta www.wondercruises.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja