Suomalaistähti Alma SVT:lle: "Minut esiteltiin urani alkuvaiheessa ruotsalaisena"

Loiri paljasti kuuntelevansa Alman musiikkia 2:38

Alma kertoo SVT:lle, että hänet on alettu ottaa niin sanotusti tosissaan suomalaisena laulajana esimerkiksi Los Angelesissa. Hän kertoo myös, että uransa alussa hänet tosin esiteltiin usein ruotsalaisena. 

Katso yllä MTV Uutisten haastattelu vuoden 2017 Linnan juhlista, jossa Vesa-Matti Loiri kertoo kuuntelevansa Alman musiikkia.

Laulaja Alma, 22, puhuu Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n suomenkielisellä sivustolla julkaistussa haastattelussa urastaan.

– Nyt, viimeisten kahden vuoden aikana, kun menen Losiin, minut on otettu tosissaan suomalaisena ihmisenä. Se on siistiä. Ei tarvitse enää todistella mitään, Alma sanoo.

– Alkuvaiheessa kyllä, kun menin sinne ensimmäisiä kertoja, minut esiteltiin tosi usein "This is Alma, a songwriter from Sweden" ("Tässä on Alma, lauluntekijä Ruotsista"). En aluksi jaksanut aluksi edes korjata sitä, koska tiesin, että he tiesivät joka tapauksessa, että olen hyvä.

Alma kertoo haastattelussa myös, että hänen debyyttialbuminsa julkaistaan syksyllä. Kesän aikana laulaja esiintyy Suomessa Turun Ruisrockissa ja Helsingissä Flow-festivaaleilla.

Viime viikonloppuna Alma esiintyi Rock am Ring -festivaaleilla Saksan Nürnbergissä. Alma esiintyi festivaalien toiseksi isoimmalla lavalla sunnuntaina 3. kesäkuuta. Samalla lavalle nousi illan päätteeksi Damon Albarnin johtama Gorillaz.

Katso kuvia Alman Rock am Ring -keikasta alla.

Lue myös:

    Uusimmat