Suomalaisseura kypsyi Colorado Avalancheen – löi pöytään hulvattoman tarjouksen Mikko Rantasesta

Mikko Rantanen ja NHL-seura Colorado Avalanche eivät ole vielä tehneet jatkosopimusta. Vahvan kauden pelannut laitahyökkääjä on siis edelleen rajoitettu vapaa agentti. Rantanen ei ole saanut muilta NHL-seuroilta ns. offer sheet -tarjousta – tai ainakaan hän ei ole sellaista suostunut allekirjoittamaan. Koti-Suomesta näyttää kuitenkin löytyvän kovaakin kiinnostusta.

Salibandyn 3. divisioonassa pelaava Nousiaisten Ryhti on nimittäin lähestynyt Avalanchea leikkimielisellä tarjouksellaan. 22-vuotias kiekkoilija on lähtöisin juuri Nousiaisista.

– Tämä oli tehtävä. Jos ei Avalanche ymmärrä antaa Rantaselle sitä mitä kuuluu, niin me Nousiaisissa ymmärretään, julisti seura Twitterissä.

Avalanchen GM:lle osoitetusta kirjeestä paljastuu, että tarjous ei ole kovin houkutteleva. Kahdeksan vuoden diili toisi Rantaselle esimerkiksi korkeintaan 60 euron arvoisen salibandymailan, kolme ilmaista hierontaa, lippalakin ja sukkia. Seura olisi myös valmis lähettämään Denveriin muun muassa kaksi varsin vaatimattoman tasoista pelaajaa ja säkin salibandypalloja.  

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat