Suomalaissäveltäjät pommittavat Sauli Koskista biisiehdotuksilla

Adam Lambertin rakas Sauli Koskinen saa yhteydenottoja Suomesta kappale-ehdotuksien tiimoilta.

Los Angelesissa tunnelma oli huipussaan, kun Kaliforniassa asuvat suomalaisvaikuttajat kokoontuivat yhteen paikallisessa pääkonsulaatiossa. MTV3.fi oli paikalla, kun Suomi-hubiksi nimetyn yhteisön kokoontumisessa oli paikalla runsaat 130 suomalaista. Heidän joukossaan oli useita suomalaisjulkkiksia, muun muassa entinen Miss Suomi Pia Pakarinen, näyttelijä Irina Björklund ja vuoden 2007 BB-voittaja Sauli Koskinen.

Suomalaisjulkkiksen elämää Hollywoodissa on seurattu kotimaassa tarkasti aina siitä lähtien, kun Koskinen muutti glamourin keskipisteeseen. Supertähden kanssa seurustelu on herättänyt runsaasti toiveikkaita yhteydenottoja musiikkipiireistä. Sauli Koskinen kertoo MTV3.fille suomalaissäveltäjien lähettäneen miehelle biisejä toivoen, että Adam Lambert innostuisi esittämään heidän tekemäänsä musiikkiaan. Nähtäväksi jää, tullaanko hittimuusikon laulujen joukossa kuulemaan suomalaistaustaisia kappaleita.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja