Tositelevisiotähti Sauli Koskinen viestittelee Adam Lambertin kanssa yhä muutamia kertoja kuukaudessa: "Tulee aina olemaan mulle rakas ihminen"

Tositelevisiotähti Sauli Koskinen pitää edelleen yhteyttä Adam Lambertiin: "Tulee aina olemaan mulle rakas ihminen" 1:09
Sauli Koskisella on yhä lämpimät välit entiseen kumppaniinsa Adam Lambertiin.

Juontaja ja tv-tähti Sauli Koskisen elämässä pyyhkivät uudet tuulet uuden eräoppaan ammatin myötä.

Sauli Koskinen valmistui luonto- ja eräoppaaksi vajaa vuosi sitten ja on jo ehtinyt tehdä yhden työkeikan apuoppaana Mount Everestillä tämän vuoden keväällä. Hän kertoiViiden jälkeen -ohjelmassa reissun ottaneen koville.

– Oli rankkaa henkisesti ja fyysisesti myös siksi, että mulla oli siellä vastuuta. Mutta lähtisin uudestaan anytime, Koskinen sanoi.

Eräoppaan töiden lisäksi Koskinen jatkaa töitä media-alalla. Hän muun muassa juontaa suosittua The Real Guys -podcastia yhdessä somevaikuttaja Sergey Hilmaninkanssa. 

Tositelevisio kiinnostaa yhä

Sauli Koskinen kertoo pitävänsä yhä yhteyttä entiseen kumppaniinsa, yhdysvaltalaiseen laulajaanAdam Lambertiin. Heidän erostaan on yli kymmenen vuotta.

– Ei ehkä enää niin tiiviisti, mutta kuukauden sisällä muutamat viestit laitetaan ja joskus soitellaan. On se mulle rakas ihminen ja tulee aina olemaan, Koskinen sanoi.

Pari seurusteli kolmisen vuotta ja myös asui yhdessä Hollywoodissa. 

Sauli Koskinen tuli tunnetuksiBig Brother -ohjelman voitosta vuonna 2007. Hän on sen jälkeen osallistunut useisiin tositelevisio-ohjelmiin kuten Selviytyjät Suomi, Farmi Suomi ja Erikoisjoukot.

Hän kertoo lähtevänsä mielellään uudestaan tositelevisio-ohjelmaan mukaan, jos sopiva tulee vastaan.

– Jossain vaiheessa ajattelin, että ehkä mä oon kokenut tän reality-puolen. Mutta sitten mietin, että keltä se on pois, jos lähden uuteen tv-ohjelmaan, joka tuntuu mulle hyvältä.

Katso Sauli Koskisen koko erikoishaastattelu:

Erikoishaastattelussa Sauli Koskinen 16:06

Lue myös:

    Uusimmat