Suomalaisnaisten kauneustavat paljastuivat: Kaikki eivät pese kasvojaan joka päivä

Selvityksen mukaan kaikki naiset eivät pese kasvojaan päivittäin.

Pesitkö sinä kasvosi eilen illalla? Selvityksen mukaan vain noin 70 prosenttia naisista puhdistaa kasvonsa päivittäin.

Ihonpuhdistuksen tärkeys korostuu nuoremmissa ikäryhmissä: 89 prosenttia 15-25-vuotiaista ja 91 prosenttia 26-40-vuotiaista naisista käyttää jotakin puhdistustuotetta joka päivä tai useita kertoja viikossa.

Selvityksen mukaan 80 prosenttia suomalaisista naisista kokee ihonsa olevan herkkä "aina tai joskus". 64 prosenttia naisista on sitä mieltä, että heillä on sekaiho.

Sekaiho on ylivoimaisesti yleisin ihotyyppi Suomessa: 64 prosentilla kaikista naisista on sekaiho. 16 prosentilla on kuiva iho, kahdeksalla prosentilla normaali ja 12 prosentilla rasvoittuva ihotyyppi. Vain prosentti suomalaisista naisista ei tunnista ihotyyppiään.

Tiesitkö?

Ei ole olemassa kaikille sopivaa, yhtä puhdistustuotetta. Tämän takia on tärkeää löytää juuri omalle iholle sopiva puhdistaja. Lue vinkit ihon oikeaoppiseen pudistamiseen!

Valitse oikea tuote

Puhdistusgeeli ja –emulsio ovat yleisimmin käytetyt puhdistustuotteet. Vaahtoavat puhdistustuotteet kiinnostavat enenevissä määrin, mutta puhdistusöljyjen käyttö on toistaiseksi vähäistä: vain kaksi prosenttia suomalaisista naisista käyttää pääasiallisesti ihonpuhdistukseen öljyä.

Puhdistamista ei voi hoitaa millä tahansa tuotteella; esimerkiksi saippuan käyttö kasvojen puhdistuksessa kuivattaa ihoa.

Tiesitkö?

Kasvovesi viimeistelee, tasoittaa, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Lue, miksi kasvovettä kannattaa käyttää!

Ihon puhdistaminen ei ole ainoa asia, jossa suomalaisnaisilla on vielä petrattavaa. Vain 49 prosenttia käyttää kasvovettä joka päivä. Kasvovesi täydentää ihonpuhdistuksen ja kliinisesti todistetusti parantaa ihon kosteustasapainoa.

Naisista 49 prosenttia käyttää kuorintatuotetta, 27 prosenttia naamiota vähintään kerran viikossa.


Lue myös:

Lähde: Lumene cleansing survey Avain-klubi, Elokuu 2013

Lue myös:

    Uusimmat