Suomalaisnaisen seksivinkit miehelle: Osoita halusi!

Helmi pyysi naislukijoitaan antamaan miehelle seksivinkkejä. 580 naista kävi paljastamassa, mikä heidät makuuhuoneessa sytyttää. Lue vinkit ja ryhdy maailman parhaaksi rakastajaksi!

Helmen naislukijat paljastivat seksivinkkinsä. Mies, ota näistä oppia!

Mies, älä tee näin

– Älä vertaile naista toisiin naisiin, nainen muistaa sellaisen aina.

– Älä keskity vain omaan nautintoosi – on aivan yhtä tärkeää, että nainenkin laukeaa. Seksi ei ole yksipuolista paahtamista.

– Keskity siihen, mitä olet tekemässä, äläkä ajattele itseäsi ensimmäiseksi.

– Naiset eivät kiihotu pelkästään yhdynnästä. Naiset haluavat koskettelua, esileikkejä, romantiikkaa.

– Älä työnnä kättä suoraan naisten haarojen väliin, siitä tulee todella ahdistunut olo ja ajatus, että mies on vain "sitä" vailla eikä mitään muuta.

– Klitoris ei ole mikään hissinappula. Kovin moni uskoo, että mitä kovemmin painaa, sitä pikaisemmin huipulla.

– Nännejä ei pyöritellä niin kuin radion nuppeja, se tuntuu todella inhottavalta.


– Harva mies osaa käsitellä naisen rintoja kunnolla. Niihin kannattaa keskittyä ja käyttää hieman voimaakin. Nykyinen mieheni sai minut vasta löytämään rintojeni eroottisen puolen ja nyt kun ajattelen häntä ja kiihkeitä hetkiämme, tunnen sen navan alla sekä liiveissäni.

– Mielestäni ei turhaan sanota, että naisen tärkein seksuaalinen elin on aivot. Jos (ja useimmiten kun) mielessä pyörivät päivän työt ja muut askareet, ei esileikiksi riitä pelkkä rintojen tai takapuolen kouraisu. Pienikin hellä hetki tai pitkä antoisa suudelma saa ainakin minun ajatukseni hyrräämään muun kuin arkiaskareiden parissa.

– Naiset ovat erilaisia ja syttyvät erilaisesta kosketuksesta. Kaikki naiset eivät ehdi syttyä suurimpaan roihuun pikasessioissa jossain siivouskomerossa, niin kutkuttavalta kuin se tuntuukin. On meitä, jotka tarvitsemme aikaa ja rauhallisen tilan, että kiihotumme.

– Älä ajattele vain omaa tyydytystäsi itsekkäästi. Sellaista ei olekaan että "hups, vahingossa tulin jo", sen tietää kun on tulossa ja sitä ennen osaisi hidastaa. Jos niin ei tee, hakee vain omaa etuaan eikä välitä toisen tarpeista.

Tee se näin!

– Osoita halusi! Se on tärkein vinkki miehille. Nainen syttyy halustasi.

– Viettele nainen romanttisin elkein, saa hänet tuntemaa olonsa seksikkääksi. Esileikkien kanssa ei ole mikään kiire, panosta siihen!

– Huolehdi kunnollisesta esileikistä, sillä ilman sitä seksi on tuomittu epäonnistumaan.

– Puhukaa avoimesti siitä mistä pidätte, jos jompikumpi tai kumpikaan ei osaa sanoa tarkkaan, kokeilkaa vaan jotain kivaa ja uutta. Yllätä naisesi.

– Suuteleminen ja halailu sekä hyväily olisi oleellista myös muulloinkin kuin rakastellessa.

– Suurin osa naisista ei kostu siitä, että käydään heti kimppuun ilman esileikkiä. Nainen on monimutkainen laite, ja monimutkaiset laitteet tarvitsevat hienovaraisempaa säätämistä.

– Nainen täytyy pitää tyytyväisenä ja kiihottuneena alusta loppuun saakka.


– Itseluottamusta kehiin kun kosketat. Älä pyytele anteeksi, vaan ota kiinni kunnolla. Seuraa naisesi reaktioita ja toimi sen mukaan.

– Miehen tulisi kosketella hellästi niskasta, selästä, kyljistä ja vyötäröltä, sitten edeten rinnoille ja viimeisenä haaraväliin.

– Naista pitää käsitellä hellin käsin, nainen ei ole mikään kasa taikinaa. Kiusaamista, härnäämistä, suutelua, hivelyä… Naisen kehon jokaisen sentin huomioonottaminen on se avain.

– Naista pitää koskettaa hellästi. Monet miehet ovat liian varhain kovakouraisia ja puristelevat naista. Se tuntuu vain kivuliaalta.

– Muista suudelmat. Eikä kiirettä mihinkään. Se, jos mikä saa naisen syttymään – ainakin minut. Palkinto seuraa kyllä lopussa.

– Miehet, kosketelkaa rohkeammin muitakin naisen kehon osia, kuin vain "niitä tiettyjä". Hipaisut ja hivelyt, eri materiaalit ja odottamattomat kosketukset saavat kaikki aistit toimimaan kaksinkertaisella teholla! Uskaltakaa haastaa kaikki naisen aistit!

– Kuuntele naistasi! Älä lue alan lehtiä, älä muistele entisiä kokemuksiasi, äläkä ikinä kuvittele tietäväsi paremmin! Kuuntele korvillasi, käsilläsi, kaikilla aisteillasi!


Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat