Suomalaismiehen kiitosviesti leviää Facebookissa: "Haluan vain kertoa, miten hieno ja läsnäoleva isä olet lapsellesi"

Facebookissa leviää kaunis kiitosviesti isälle, jonka kiireettömyys ja läsnäolo ovat tehneet vaikutuksen sivustakatsojaan.

Facebook-käyttäjä Markku Hietala kirjoitti karkauspäivänä 29. helmikuuta koskettavasti isästä, jonka hän näki kulkevan pienen lapsensa kanssa käsi kädessä päiväkotia kohti Nummelassa.

Hietala kirjoittaa miehen olevan noin 30–40-vuotias ja tällä olevan yllään työasu.

"...olen nähnyt Sinut lapsesi kanssa usein samaan aikaan samassa paikassa kävelemässä samaan suuntaan. Olit todennäköisesti viemässä lastasi päivähoitoon. Seurasin hetken aikaa taustalla yhteistä matkaanne.

Halusin kirjoittaa tämän viestin kertoakseni Sinulle, että se miten käsittämättömän läsnä ja kärsivällinen olet pienen lapsesi kanssa tuon matkan aikana on kerrassaan upeaa katseltavaa. Kävelet lapsesi kanssa käsi kädessä rauhallisesti juuri sitä vauhtia kuin lapsesi kävelee, ei yhtään nopeampaa tai yhtään hitaampaa vauhtia. Minusta näyttää siltä, että juttelet koko ajan lapsesi kanssa jotain. Tuntuu siltä, että matkanne aikana kellossasi ei ole sekunteja, ei minuutteja, ei tunteja. On vain tuo yhteinen hetki ja matka. Vaikka Sinulla itselläsi ehkä työt jossain jo odottavatkin, Sinulla ei matkanne aikana näytä olevan kiire minnekkään, ei kertakaikkiaan minnekkään."

Hietala kertoo laittaneensa viestinsä julkikseksi toivoen, että viesti tavoittaisi isän.

"...Jos kuitenkin jonain aamuna näet pitkän miehen tulevan teitä vastaan, tervehtivän Sinua ja lastasi ja haluavan kätellä Sinua niin älä pelästy, sillä haluan vain kätellä Sinua ja kertoa Sinulle miten hieno ja läsnäoleva isä olet lapsellesi."

Jos et näe Facebook-päivitystä, voit katsoa sen täältä.

Viestiä on jaettu tähän mennessä yli 7 000 kertaa. Viestin sanoma on herättänyt monissa ihastusta ja toiveita siitä, että viesti tavoittaisi isän Nummelasta. Kirjoituksen sanotaan olevan myös hyvä muistutus meille jokaiselle.

Lähde: Facebook

Millainen on hyvä isä? Vuoden isät kertovat:

Lue myös:

    Uusimmat