Suomalaislaulaja valmistautuu isyyteen: Juttelen jo lapselle

Jos mä oisin sun mies ja Haastaja -hiteistään tunnettu Jontte Valosaari odottaa lasta kihlattunsa, fitness-malli Mari Kasvin kanssa.

Poplaulaja Jontte Valosaari nousi tähdeksi Jos mä oisin sun mies -hitillään. Biisillä on mukana myös räppäri Elastinen. Perjantaina Valosaari julkaisi debyyttialbuminsa Haastaja, jonka nimikkosingle on soinut tiuhaan tahtiin radioaalloilla. 33-vuotias laulaja on kihloissa fitness-tähti Mari Kasvin kanssa ja pariskunta aikoo naimisiin kesällä.

– Kesähäät on suunnitelmissa, vaikka hirveästi emme ole vielä mitään suunnitelleet. Marin raskaus tulee olemaan häissä niin pitkällä, että pidämme varsinaiset bileet myöhemmin. Tiedossa on kirkkohäät pienellä porukalla, perheen kesken juhlitaan, Valosaari kertoo MTV3.fille.

Jonten ja Marin esikoisen laskettu aika on elokuussa ja hittimuusikko kertoo jo innolla odottavansa isyyden haasteita.

– Isyys on tosi makea juttu, odotan sitä paljon. Käyn jo nyt vähän väliä juttelemassa lapselle, että tule jo. Ja sitten sanon, että älä tulekaan vielä, kun ei ole vielä aika, Valosaari nauraa.

Laulaja kertoo valmistautuneensa suureen elämänmuutokseen ”asioita selvittelemällä”. Rennosti tulevaan suhtautuva Valosaari on luottavaisin mielin, sillä hän uskoo Marin hallitsevan vauvan hoitamisen salat.

– Lapsen tulo on kuitenkin niin luonnollinen asia, että en stressaa sitä. Broidin skideillä on tullut treenattua lastenhoitoa ja olen saanut paljon vinkkejä.

Miten lapsi muuttaa muusikon suhtautumista keikkailuun ja siihen liittyvään reissaamiseen?

– Varmasti lapsi vaikuttaa jotenkin keikkailuun, että miten malttaa olla pois kotoa. Toisaalta, sitten kotona vietetty aika on tuplasti makeampaa. En usko, että parin päivän poissaoloista vielä ongelmaa tulee.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat