Suomalaiset paljastivat: Kumppanini hullaantuu eroottisesta lahjasta!

Helmi kysyi suomalaisilta, kenelle he lahjoittaisivat eroottisen lelun. Lue kyselyn tulokset!

Helmi kysyi lukijoiltaan, kenelle on soveliasta antaa lahjaksi eroottinen lelu, kuten hieromasauva. Kyselyyn tuli yli 640 vastausta. Vastaajat olivat melko yksimielisiä: aikuisten leluja voi antaa vain omalle kumppanille tai ihmiselle, jonka tuntee todella hyvin.

Lelusta hyötyä kummallekin

Vastanneista noin 48 prosenttia olisi antanut eroottisen välineen lahjaksi vain omalle kumppanille. Vastanneet kokivat, että lelu piristi tunnelmaa makuuhuoneessa, ja siitä saattoi jopa olla apua seksuaalisiin ongelmiin.

– Miksipä ei haluaisi tyydyttää kumppaniaan kaikin tavoin!

– Pääsee itsekin näkemään ja ehkä kokemaan sen ilon minkä lelut antaa.

– Eroottiset lelut ovat joka tapauksessa aika mauttomia lahjoja. Jos jotain sellaista haluaisi lahjoittaa, sen pitäisi tapahtua intiimisti ja parisuhteen salaisuutena.


– Kumppanille ehdottomasti. Lelu voisi olla sellainen mistä olisi kummallekin hyötyä peiton alla, ja varmasti kumppani ihan hullaantuisi sellaisesta lahjasta!

– Kumppanilla vakavia ongelmia erektion kanssa, voisi tuoda piristystä ja aktiivisuutta yhteisessä kanssakäymisessä.

– Kukkia ja suklaata voi viedä kelle vain, eroottisella lelulla on tarkoitus pitää oman mielitietyn ja sitä kautta myös kumppanin halut ja fantasiat hypetyksen tasolla! Nautinnollista kevättä kaikille seksin ystäville.

"Kaverisuhteen pitää kestää läppää"

Vastaajista 18 prosenttia olisi antanut seksikkään lahjan parhaalle ystävälleen, muttei muille. Vastanneet uskoivat, että oma paras ystävä kyllä kestäisi esimerkiksi vitsillä annetun seksivälinelahjan.

– Antaisin lahjan vain sellaiselle, jonka tietäisin suhtautuvan siihen nolostumatta. En voisi ikinä kuvitellakaan antavani esimerkiksi äidille tai anopille vibraattoria… Ystävälle toki, mutta hieman harkinnalla.

– Kyllä kaverisuhteen pitää kestää pervoakin läppää.


– No kai se on mukavinta antaa lahja parhaalle naisystävälle, hän saattaisi ymmärtää, mihin sitä tarvitaan.

Miksi ei?

Vastanneista 22 prosenttia oli sitä mieltä, että aikuisten lelun voi antaa kenelle vain. Vastaajien mukaan seksi on luonnollinen perustarve, johon liittyvää lahjaa ei tarvitse hävetä. Vastaajat kuitenkin muistuttivat, että lahjan saajan mieltymykset on syytä tuntea.

– Omalle kullalle tietysti voi antaa, jos haluaa... Ystävät, kaverit ja tutut voi testata antamalla heillekin, ja jos huumori ei heillä kestä, niin voi olla, että ystävyys saattaa päättyä siihen. Mutta jos sitä huumoria ei löytynyt, niin ainakin minun puolestani sitten joutavatkin mennä. Ehkä en suosittele naapureita testaamaan.

– Pikemminkin kysyisin miksi ei? Jos osaa asiat huumorilla ottaa, niin miksei tuota lahjaa voisi kelle vain jakaa?

– Jokainen tarvitsee joskus piristystä seksielämään.

– Noista vaihtoehdoista tuo "kenelle vain", mutta tarkennan siten, että lahjan saaja pitää tuntea. Kaikkien huumorintaju tai seksuaalinen avoimuus ei välttämättä kestä erotiikkaleluja.

– Erotiikasta huolehtiminen on osa terveyttä siinä missä ravinto ja muut "arkiset" asiat. Tietenkin on syytä olla tietyllä tavalla hienotunteinen ja tuntea lahjan saajan toiveet, muuten voi totta kai antaa eroottisen lelun tai muun tarvikkeen.

"Liian henkilökohtainen asia"

Eroottinen lelu ei sovi lahjaksi kenellekään, tuumasi kymmenen prosenttia vastaajista. Seksivälineet koettiin mauttomina ja noloina. Lisäksi vastanneiden mukaan oli tärkeää tietää, mistä lahjan vastaanottaja pitää, ja siksi eroottinen väline voi olla todella huono valinta lahjaksi.

– Sehän on kerrassaan mauton lahja! Sitä paitsi eihän sitä välttämättä osaa valita "oikeanlaista" lelua, siis sellaista jota toinen sitten mielellään käyttäisi...

– Lelun vastaanottaja siitä tuskin ilahtuu ainakaan julkisesti, joten miksi aiheuttaa mielipahaa.

– Liian henkilökohtainen asia. Itseäni seksilelut eivät kiinnosta.

– Suuttuisin, jos minulle joku moisen turhakkeen tuputtaisi. Sitä paitsi jo alusvaatteiden ostaminen toiselle on riskaabelia, kun ei voi tarkasti tietää toisen kokoa ja mieltymyksiä. Seksilelu lienee vielä intiimimpi asia, vai eikö enää mikään ole yksityistä?

Erotiikkaa elämään Helmi-kaupasta – klikkaa tästä ja tutustu

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja