Suomalaiset paljastavat: Tästä syystä kumppanini ei tiedä seksifantasioitani

AVAlaiset kertoivat, ovatko he paljastaneet seksifantasiansa kumppanilleen. Kyselyyn tuli yli 240 vastausta.

AVA kysyi lukijoiltaan, ovatko he paljastaneet seksifantasiansa kumppanilleen. Yli 240 AVAlaista vastasi kyselyyn. Suurin osa, 46 prosenttia, on kertonut kumppanilleen seksifantasioistaan. 41 prosenttia on puolestaan halunnut pitää seksifantasiansa salaisuutena. 13 prosenttia vastasi, ettei ole kertonut, sillä niitä ei joko ole – tai seksikumppania ei ole. Eniten vastauksia kirvoittivat kuitenkin perustelut sille, miksi seksifantasioita ei kumppanille kerrota.

"Mieheni tietää fantasioistani, jotta hän voisi joskus toteuttaa ne. Nämä pari fantasiaani ovat siis ihan toteuttamiskelpoisia, eivät mitään mahdottomia."

"Kyllä olen kertonut .Ja niitä myös toteutettiin viimeksi viime yönä. Fantasioin sellaisista asioista mitä voi oman miehen kanssa toteuttaa."

Kumppanini ei tiedä seksifantasioistani, koska…

"Olen sitä mieltä, että meillä jokaisella on oikeus "omaan seksielämään", edes siellä unissa. Viime yönä näin unta että rakastuin kaupan kassalla, ja vielä aamullakin tunsin kipinöitä..."

"En oikein tiedä, miten ottaa asia puheeksi. Mies ei ole kysellyt ja aina kun olen koettanut vihjailla seksifantasioista, hän on paennut paikalta tai lyönyt asian leikiksi."

"Ei, eikä tämä yksilö niitä saa koskaan tietääkään! Enkä niitä ole aiemmillekaan kertonut, ensinnäkin se takia, että jos kerron niinkin intiimin asian itsestäni, tunnen olevani liian haavoittuva hänen edessään. Enkä tiedä miten ilmaisisin kumppanilleni että tahtoisin hänen ottavan ohjat käsiinsä ja olevan tavallista dominoivampi?"

"Mitä pääni sisällä tapahtuu, on yksityisasia, eikä kuulu muille! Mieheni on yrittänyt niitä udella, joten kerroin, että haaveilen exästäni! Kun ei tämäkään tyydyttänyt uteliaisuutta, niin sanoin, että haaveissani olin itse mies. Ei ole sen koommin kysellyt."

"Poikaystäväni ei tiedä fantasioistani, koska niitä olisi mahdoton toteuttaa. Fantasiani ovat aina epärealistisia, ne sijoittuvat historialliseen ympäristöön tai mielikuvitusmaailmaan. Olen myös itse niissä paljon rohkeampi seksin suhteen kuin oikeasti olen."

"Yksi fantasioistani on harrastaa kolmen kimppaa kahden miehen kanssa. Poikaystävälleni en ole tästä kertonut, koska pelkään hänen kuvittelevan, ettei hän yksin riitä tyydyttämään minua. Todellisuudessa en edes voisi toteuttaa tuota fantasiaa, mieluummin pysyttelen ajatuksen tasolla sen suhteen. Ei siis ole mitään syytä kertoa ja mahdollisesti aiheuttaa kinaa parisuhteeseen. Lisäksi en haluaisi kuulla poikaystäväni fantasioita, siispä pitäkäämme ne ominamme."

"En kait minä nyt fantasioitani miehelleni jakaisi. Nehän menisi pilalle samantien. Se todellinen seksi, saati todellinen maailma on jotain ihan muuta kuin fantasiani, unelmani ja uneni. Ne ovat minun, vain minun!"

"Haluaisin että tyttöystäväni saisi harrastaa seksiä minun ja jonkun toisen miehen kanssa. En kuitenkaan uskalla kertoa hänelle tästä. Se olisi erittäin kiihottavaa."

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat