Suomalaiset paljastavat: Näin pian olen valmis seksiin uuden kumppanin kanssa!

AVA kysyi lukijoiltaan, kuinka pian he ovat valmiita seksiin uuden kumppanin kanssa. Kyselyyn tuli yli 1590 vastausta. Vastaajista peräti 44 prosenttia olisi valmis seksiin vaikka heti ensimmäisellä tapaamisella.

AVAlaiset kertoivat, miten pian he ovat valmiita seksiin uuden kumppanin kanssa. Kyselyyn tuli yli 1590 vastausta. Vastaajista peräti 44 prosenttia olisi valmiita seksiin vaikka heti ensitapaamisella. 28 prosenttia koki kuitenkin olevansa valmiita seksiin vasta sen jälkeen, kun on tutustunut uuteen kumppaniin kunnolla. 24 prosenttia oli valmiita seksiin muutamien treffien jälkeen. Neljä prosenttia perusteli päätöstään muilla tavoin.

"Vaikka ensitreffeillä!"

Vastaajista suurin osa, 44 prosenttia, oli valmiita seksiin jo ensimmäisellä tapaamisella.

"Vaikka ensitreffeillä. On tärkeää, että kemiat kohtaavat myös sängyssä ja siksi en näe pahana mennä jopa ensitreffeillä sänkyyn asia tarkistamaan. Itse en ainakaan huolisi kumppania, joka on sängyssä täysi tunari. Nykyisen kumppaninikin kanssa sänkyyn tuli mentyä ensitreffeillä."

"Vaikka heti ensitapaamisella, koska olen itse hyvin seksuaalinen. Jos miehestä ei ole miellyttäjäksi makuuhuoneen puolella, ei minun kanssani voi olla tulevaisuutta. Jos sillä saralla synkkaa alusta lähtien, niin kaikki muu on paljon helpompaa. Näin ainakin itselläni on ollut aina. Joskus toki on käynyt niinkin, että suhde on jäänyt vain seksisuhteen tasolle, kun mitään muuta yhdistävää tekijää ei ole ollut."

"Riippuu paljon henkilökemiasta ja tilanteesta. Jos tapaaminen ajautuu seksiin, niin sitten ajautuu. Yleensä jos ajatus ei edes käy mielessä ensitapaamisella tai ajatus ei tunnu luontevalta, harvemmin suhteesta tulee muutenkaan mitään."

"Miksi odottaa pidempään, jos molemmat haluavat sitä yhtä paljon?"

"Heti vaan, kyllä sen tuntee kun on sellainen yhteys. Ja siitäpä voi alkaa vuosisadan rakkaus."

"Sänkyyn ei tarvitse heti rynnätä"

24 prosenttia oli valmiita seksiin muutamien treffien jälkeen.

"Jos kaatuu välittömästi sänkyyn – puhumattakaan, että naisena Itse tyrkyttäisi itseänsä, niin mies saa kaiken, paitsi toteuttaa saalistusviettiään. Eri juttu tietty jos ei mitään suhdetta ole havittelemassaan…"

"Mielipiteeni on selvä: kun tapaa miehen, ei tarvitse heti rynnätä sänkyyn, vaan seurustella rauhassa ja katsoa, onko mies mielenkiintoinen. Voitko luottaa ja uskoa hänen sanoihinsa?"

"En ole mikään eläin"

28 prosenttia oli sitä mieltä, että on parempi tutustua kumppaniin paremmin, ennen kuin suhde etenee samojen lakanoiden väliin.

"Vasta kunnolla tutustuttuamme, sillä minä en ole mikään miehen tarpeiden tyydyttämiseen käytettävä lelu, vaikka itsekin seksistä tykkään, mutta mielestäni hyvää kannattaa odottaa."

"En pysty menemään sänkyyn ilman oikeita, vahvoja tunteita miestä kohtaan. Lisäksi haluan olla varma siitä, että mies ei ole vain seksin perässä. Jos odottaminen ei mieheltä onnistu, ei mies ole minulle oikeanlaista seuraa."

"Seksuaalinen tyydytys on parempaa, kun tekee sitä rakastetun kanssa rakkaudesta, ehtii hoitaa myös ehkäisyasiat kuntoon. En ole mikään eläin."

"Haluan nähdä, että ihmissuhde perustuu muuhunkin kuin seksuaaliseen kemiaan. Se on toki hyvin, hyvin tärkeä kemia, mutta suhde ei perustu pelkästään sille. Monen muunkin asian on toimittava ja etsin kestävää ihmissuhdetta."

"Haluan nähdä kiinnostuksen tason molemmin puolin. Jos toinen osapuoli ei ymmärrä, miksei heti tässä nyt painella vällyjen väliin ja jättää siksi yhteydenoton, niin tiedän, etten ainakaan suotta hötkyillyt. Hyvä välillä varmistaa sitä omaakin selustaa, eikä hypätä kenen tahansa völjyyn. Toki, jos heti ekoilla treffeillä tuntuu siltä, että NYT tärppäsi, niin mikä jottei, mutta harvemmin kuitenkaan niin."

"Muutamien treffien jälkeen, kun haluan pitää jännitystä yllä, sekä tutustua toiseen ensin. Seksi on kivaa ja siitä nauttii kun molemmat ovat valmiita siihen."

"En pidä yhden illan jutuista, enkä siitä, että päädymme heti sänkyyn, ennen kuin olemme edes tutustuneet. Tein virheen nykyisessä suhteessani, kun annoin mieheni ottaa minut toisella tapaamiskerralla. Tämä virhe vaikuttaa vieläkin vuoden seurustelun jälkeisessä suhteessamme siten, etten uskalla tehdä jostain syystä aloitetta, ja annan silloin, kun mieheni haluaa, vaikken välillä haluaisikaan. Edellinen suhde meni paljon paremmin, kun tutustuimme exäni kanssa kunnolla ennen sänkyyn hyppäämistä. Etenkin, kun on huonompi itsetunto, kyllä aikaisin sänkyyn päätyminen kolahtaa jotenkin huonommin. Olisi pitänyt tehdä ensin selväksi, mitä haluan ja mitä en."

"En harrasta yhden illan juttuja. Kerron sen tyypeille suoraan. Harrastaakseni seksiä minun pitää tavata tyyppiä muutamia kertoja, löytää jonkinlainen yhteys tuohon tyyppiin tietääkseni sen, haluanko peuhata hänen kanssaan vällyjen välissä."

"Tuiki tuntemattoman kanssa peuhaaminen ei herätä mitään mielenkiintoa. Kyllä se vaatii hieman juttelua ja tutustumista että saa sen parhaimman kokemuksen sitten siellä sänkykamarin puolellakin."

"Riippuu ihmisestä, tilanteesta ja paikasta..."

Neljä prosenttia perusteli päätöksensä seksiin ryhtymisen suhteen jotenkin muuten.

"Itselläni oli rajana kuusi viikkoa seurustelun alkamisesta. Käytännössä kuusi viikkoa ensisuudelmasta. Tänä aikana piti tavata usein, jotta oli riittävästi mahdollisuuksia testata, oliko mies sen arvoinen, että sänkyyn kannattaisi mennä. Huomasin, että aina kun en noudattanut tätä sääntöä, jouduin vaikeuksiin tai petyin. Eli suosittelen muillekin."

"En tajua naisia, jotka menevät heti sänkyyn kenen tahansa kanssa. On se aina naiselle surkea fiilis, kun on maannut jonkun kanssa eikä siitä tyypistä sen jälkeen enää koskaan kuulu mitään. En tunne ketään naista, joka tuntisi olonsa erityisen hyväksi sellaisen kokemuksen jälkeen."

"Olen hyvin varovainen. En halua tehdä sellaista hetken mielijohteesta. Silloin mielestäni suhde on jo vakava. Kun toisen tuntee hyvin ja välittää paljon, voi asteittain siihen omasta mielestäni siihen siirtyä."

"Kaikkia vaihtoehtoja on tapahtunut ja riippuu niin ihmisestä, tilanteesta, paikasta, siitä kuuluisasta vetovoimasta, fiiliksistä muuten jne., että olisi typerää pitää jotain tiettyä sääntöä asiassa."


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja