Suomalaiset äänestivät: Hän on vuoden 2012 seksikkäin mies!

AVAn Vuoden 2012 seksikkäin mies -kyselyssä voiton nappasi karismaattinen jenkkilaulaja. Seksikkäimpien miesten kolmen kärkeen ylsi myös suomalainen mieslaulaja. Ota selvää, ketkä äänestettiin vuoden 2012 kuumimmiksi komistuksiksi!

AVAlaiset äänestivät vuoden 2012 seksikkäimmän miehen ja äänestyksen kärkisijalle nousi karismaattinen laulaja Adam Lambert, 30, joka valloittaa veistoksellisilla piirteillään ja pettämättömällä tyylitajullaan.

Suomalaisräppäri Cheek eli Jare Tiihonen, 31, nappasi karismaattisella olemuksellaan äänestyksen kakkossijan. Kolmanneksi seksikkäimmäksi komistukseksi AVAlaiset äänestivät näyttelijäkomistus Channing Tatumin, 32.

Kyselyyn osallistui 3560 AVAlaista.

Vuoden seksikkäin mies TOP 10

1. Adam Lambert 18,1 prosenttia

2. Cheek 9,8 prosenttia

3. Channing Tatum 7,6 prosenttia


4. Sauli Koskinen 6,2 prosenttia

5. Lauri Tilkanen 5,7 prosenttia

6. Johnny Depp 5,6 prosenttia

7. David Beckham 3,8 prosenttia

8. Ryan Gosling 3,3 prosenttia

9. Ville Valo 3,2 prosenttia

10. Daniel Craig 3,1 prosenttia


"Kun hän hymyilee, niin minulta menee jalat alta!"

Kyselyyn vastanneet hehkuttivat tänä vuonna julkisuudessa erityisen seksikkäinä näyttäytyneitä mieskomistuksia estoitta. Etenkin vuoden seksikkäimpien miesten valloittavia hymyjä ylistettiin.

"Adam. Siinä on mies, joka vie jalat sekä naisten että miesten alta. Tyylikäs, seksikäs, monipuolinen, säteilevä, upea ihminen."

"Adam Lambert on karismaattinen, kaunis, upea ja erittäin seksikäs. Katsokaa Adamin keikkavideoita, jos ette muuten usko."

"Adam Lambert ehdottomasti! Siinä vain on sillainen mies, ettei sillaista komeutta kyllä jokaisessa näekkään. Komeat kasvonpiirteet hän perinyt ja kun osaa vielä tyyliään niin hyvin yhdistellä, niin onhan tuo kokonaisuus selvästi täysi 10+ tai jopa parempikin!"

"Cheek tai siis Jare. Kun hän hymyilee, niin minulta menee jalat alta!"

"Cheek edottomasti. Hän on fiksu ja komea nuorimies."

"Matthew McConaughey. Tässä miehessä on karismaa ja tyyliä. Kertakaikkiaan täydellinen paketti."

"Ryan Gosling on oih, niin komea, syötävän ihana, upea upea upea mies! Sellaisen jos vain saisin kainalooni."

"Tom Hardy. Katsokaapa sanakirjasta "seksikäs", niin sieltä löytyy herra Hardyn kuva Hän ei ehkä ole yhtä tunnettu Suomessa kuin esim. Johnny Depp, mutta hei: Katsokaa nyt häntä, ja kuunnelkaa myös! Kun Tom hymyilee, päivä on pelastettu. Ellei sitten pyörry ja saa sydänkohtausta."

"Christian Bale. Ei tämä vastaus tarvitse perusteluja!"

"David Beckham ehdottomasti, täytyykö tätä edes perustella?"

Vuoden 2012 seksikkäimmät komistukset

AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat