Suomalainen personal trainer blogissaan: "Miksi naiset syövät itsensä sian näköiseksi raskaana ollessaan?"

Tunnettu personal trainer on ottanut blogissaan kantaa raskauskilojen kertymiseen. Miehellä on aiheesta vankka mielipide. 

Personal trainer Jooel Vatanen pohtii blogissaan raskauskilojen kertymistä. Vaikka raskauskilojen kertymistä pidetään täysin normaalina, mies korostaa, ettei ylimääräisen rasvan kerääminen kuulu olennaisena tähän prosessiin. 

– Ei se ole normaalia, ei se kuulu olennaisesti raskaana olemiseen, että syödään itsensä sian näköiseksi, mies kirjoittaa blogissaan.

Hän toteaa, että raskausaika voi aiheuttaa ongelmia, joiden kautta lihomista tapahtuu, mutta suurimmassa osassa tapauksista rasvaa kertyy yksinkertaisesti syömällä.  

"Raskauskilot ovat universumin p**kin selitys"

Vatanen selventää, että lapsen kehittymisen ja kasvun myötä syntyneet raskauskilot ovat hänen mielestään hyväksyttäviä, mutta kymmenen kilon ylimääräinen rasva ei.

– Koko homman pointti on se, että ylimääräisen turhan rasvan kerääminen ei kuulu kovinkaan olennaisena osana tähän prosessiin. 

Mies muistuttaa, että kenenkään ei raskausaikana tulisi syödä kahden edestä. Perusaineenvaihdunta nousee 300 kilokaloria, eli se on ainoastaan yksi terveellinen välipala lisää. 

Hän haluaa kirjoituksellaan herättää äitejä kiinnittämään huomiota terveelliseen ruokavalioon, ja jättämään berliininmunkit syömättä. Hän kehottaa äitejä pitämään huolta linjoistaan, sillä laihduttaminen ei sovi yhteen raskaan vauva-arjen kanssa. 

Lue koko blogi-postaus täältä

Postauksesta kirjoitti ensimmäisenä Voice.fi.

Lue myös:

    Uusimmat