Mainos

Suomalainen autokoulu etsii somettavaa kesäkuskia kolmen tonnin palkalla – ei ikärasismia

"Kuukausi täysihoidossa tien päällä – ja joku vielä maksaa siitä!". Tällaisella kaneetilla alkaa autokouluketju CAP:n tiedote heidän tarjoamastaan kesätyöstä.

Autokouluketju CAP etsii heinäkuuksi töihin ”kesäkruisailijaa”, kuten työnantaja pestiä kutsuu. Tarjolla on tiedotteen mukaan kesätyö, jossa edellytetään sosiaalisia taitoja ja sosiaalisen median hallintaa.

Valitulla on oltava voimassa oleva henkilöautokortti, sillä kesäkruisailija saa alleen työauton.

Kuukauden mittainen työpesti sisältää myös täysihoidon hotellimajoituksineen, puhelinedun, vaatesponsorin ja 3000 euron pohjapalkan, jonka päälle voi saada 500–1000 euron bonuksen odotukset ylittävästä työsuorituksesta.

Kesäkrusailija voi ottaa mukaan yhden kaverinsa avustajaksi. Vaatesponsori, hotellimajoitus ja ravintolaruokailut koskevat myös kesäkruisailijan valitsemaa avustajaa.

– Kesäkruisailija kiertää kuukaudessa Suomen neljäkymmentä CAP-toimipistettä ja raportoi työpäivistään sosiaalisen ja muun median kautta. Kruisailun ja somettamisen lisäksi hän edustaa CAPia, haastattelee paikallisia julkkiksia ja antaa myös itse haastatteluja paikallismedioihin, kertoo markkinointipäällikkö Tommi Salmelainen.

Pääkaupunkiseudun lisäksi toimipisteitä on muun muassa Heinolassa, Hämeenlinnassa, Turussa, Porissa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kalajoella, Oulussa ja Rovaniemellä. Paikkakuntalista löytyy CAP-autokoulun verkkosivuilta.

– Yläikärajaa tehtävään ei ole, tiedotteessa todetaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.