Polarilta uusi urheilukello – M600 mittaa sykkeen ranteesta

Suomalainen sykemittareiden pioneeri Polar on julkistanut uuden Polar M600 Android Wear -älykellon, jota Polar itse myös urheilukelloksi nimittää.

M600:ssa on sisäänrakennettu sykemittari, joka mittaa sykkeen ranteesta kuuden LED-valon avulla.

Kellosta löytyvällä Polarin sovelluksella voi mitata aktiivisuuttaan 24/7 eli vuorokauden ympäri ja hyödyntäämyös Polarin Smart Coaching -ominaisuuksia. Sykemittarin lisäksi kellossa on integroituna myös GPS-paikannus, jonka avulla saa tiedot matkasta ja nopeudesta, vaikka älypuhelinta ei olisikaan mukana lenkillä. Lisäksi kertyneitä tietoja voi tarkastella Polarin Flow-mobiilisovelluksessa sekä -verkkopalvelussa.

Polar M600:n näytöllä on kokoa 1,3 tuumaa. Lisäksi kellossa on neljä gigatavua sisäistä muistia, johon voi esimerkiksi synkronoida musiikkia Google Play Musiikista ja kuunnella sitä ilman älypuhelinta.

M600 on vedenkestävä ja ranneke silikonia.

Urheilu- ja aktiivisuustoimintojen lisäksi Polar M600 tarjoaa myös kaikki normaalit muut Android Wear -älykellojen ominaisuudet, kuten vaihdettavat kellotaulut, ilmoitukset sekä asennettavat sovellukset

Akkukestoksi Polar lupaa M600:lle 48 tuntia älypuhelimeen yhdistettynä.

Polar M600 tulee saatavilla mustana ja valkoisena M/L-kokoisena Polarin verkkokaupasta elokuussa ja muista valikoiduista liikkeistä syys-lokakuussa.

Kellonsuositushinta on 349,90 euroa, minkä lisäksi musta ja valkoinen vaihtoranneke tulevat saataville lokakuussa hintaan 29,90 euroa. Punainen vaihtoranneke tulee saatavillle myöhemmin tänä vuonna.

– Polar on tunnettu urheiluun tuomastaan älykkyydestä, sanoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer.

– Polar keksi ensimmäisen langattoman sykemittarin, ensimmäisen aktiivisuusrannekkeen ja nyt toimme markkinoille erityisesti urheiluun optimoidun älykellon. Android Wear -alustalla toimiva Polar M600 tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia käyttäjälle muokata älykellosta omanlainen ja kuitenkin luottaa Polarin ainutlaatuiseen urheiluteknologiaan, joka on kellon ydin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja