Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Suolaiset vappuvohvelit ja salaattia

Julkaistu 29.04.2005 11:59(Päivitetty 29.04.2005 12:00)

Vappuvohvelit (4 annosta)

Vappuvohvelit

VappuvohvelitRuokala
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 dl vichyä
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl jauhoja
  • 2 munaa
  • ½ dl voisulaa

Sekoita kaikki raaka-aineet ja anna turvota puolisen tuntia. Paista vohveliraudalla rapeita ja kuohkeita vohveleita.

Katkaraputäyte (4 annosta)

  • 200 g katkarapuja
  • 1 punasipuli
  • 1-2 dl tavallista majoneesia
  • 1 pnt tilliä
  • 1 sitruuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Hienonna sipuli sekä tilli ja sekoita ne majoneesiin. Purista sitruunamehua joukkoon maun mukaan. Lisää kevyesti hienonnetut katkaravut joukkoon ja mausta. Anna maustua jääkaapissa hetki, jolloin maku tiivistyy.

Parsakaali-perunasalaatti (4 annosta)

  • 1 parsakaali
  • 4 perunaa
  • 3 tomaattia
  • 3 kevätsipulia
  • suolaa ja pippuria
  • sitrusöljyä

Kuori ja keitä parsakaalin nuput sekä perunat suolalla maustetussa vedessä. Lohko perunat 6-8 osaan. Paloittele tomaatit ja suikaloi pesty kevätsipuli. Yhdistä kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla, pippurilla ja sitrusöljyllä.

Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala

Lisää aiheesta:

Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvullaKaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?Tutkimus: Tulivuorenpurkaus saattoi käynnistää yhden maailmanhistorian pahimmista pandemioista
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

  • 11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • 08:37
    Juomat

    Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla

  • 06:45
    Marjat

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?