Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Suolaiset vappuvohvelit ja salaattia

Julkaistu 29.04.2005 11:59(Päivitetty 29.04.2005 12:00)

Vappuvohvelit (4 annosta)

Vappuvohvelit

VappuvohvelitRuokala
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 dl vichyä
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl jauhoja
  • 2 munaa
  • ½ dl voisulaa

Sekoita kaikki raaka-aineet ja anna turvota puolisen tuntia. Paista vohveliraudalla rapeita ja kuohkeita vohveleita.

Katkaraputäyte (4 annosta)

  • 200 g katkarapuja
  • 1 punasipuli
  • 1-2 dl tavallista majoneesia
  • 1 pnt tilliä
  • 1 sitruuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Hienonna sipuli sekä tilli ja sekoita ne majoneesiin. Purista sitruunamehua joukkoon maun mukaan. Lisää kevyesti hienonnetut katkaravut joukkoon ja mausta. Anna maustua jääkaapissa hetki, jolloin maku tiivistyy.

Parsakaali-perunasalaatti (4 annosta)

  • 1 parsakaali
  • 4 perunaa
  • 3 tomaattia
  • 3 kevätsipulia
  • suolaa ja pippuria
  • sitrusöljyä

Kuori ja keitä parsakaalin nuput sekä perunat suolalla maustetussa vedessä. Lohko perunat 6-8 osaan. Paloittele tomaatit ja suikaloi pesty kevätsipuli. Yhdistä kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla, pippurilla ja sitrusöljyllä.

Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala

Lisää aiheesta:

Borrelioosiennätys uusiksi – eniten raportoituja tapauksia yllättävään aikaan: "On syytä yhä suojautua"Kanaruokien ehdoton klassikko valmistuu superhelposti: "Ei voi kauhean pahasti epäonnistua"Suomalainen donitsiketju vakavissa vaikeuksissa "Tofupervoilu" teki paluun – K-kaupoissa näkyy nyt selkeä proteiini-ilmiöOvatko ihmiset olleet aina väsyneitä? Tutkija: Uupumus ei ole vain nykyajan vitsausPeppuseksiin liittyy edelleen paljon vääriä uskomuksia
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:30
    Punkit

    Borrelioosiennätys uusiksi – eniten raportoituja tapauksia yllättävään aikaan: "On syytä yhä suojautua"

  • 17:24
    Arkiruoka

    Kanaruokien ehdoton klassikko valmistuu superhelposti: "Ei voi kauhean pahasti epäonnistua"

  • 10:15
    Ruoka

    Suomalainen donitsiketju vakavissa vaikeuksissa

  • 08:20
    Ruoka

    "Tofupervoilu" teki paluun – K-kaupoissa näkyy nyt selkeä proteiini-ilmiö

  • 06:27
    Väsymys

    Ovatko ihmiset olleet aina väsyneitä? Tutkija: Uupumus ei ole vain nykyajan vitsaus