Sunnuntaisuomalainen: Naisia painostetaan seksiin

Neljää suomalaisnaista kymmenestä on painostettu seksiin. Miehistä painostuksen kohteeksi on joutunut harvempi kuin yksi viidestä.

Väli-Suomen Median Sunnuntaisuomalaisen teettämän kyselyn mukaan yleisimmin painostusta ovat kohdanneet 25-34-vuotiaat. Kuukausittain painostuksen kohteeksi joutuu kolme sadasta suomalaisnaisesta.

Lehden juhannuksen kunniaksi tekemä seksikysely paljastaa myös sen, että ilman seksiä olevia nuoria on enemmän kuin selibaatissa eläviä yli 65-vuotiaita. Naiset kertovat elävänsä ilman seksiä kaksi kertaa useammin kuin miehet.

Lähes puolet suomalaisista arvioi harrastavansa seksiä vähemmän kuin ikäisensä keskimäärin. Vain kymmenen prosenttia uskoo, että heillä on seksiä ikätovereitaan enemmän.

Vain harvat kertovat saaneensa aineellista hyötyä seksin avulla. Seksillä saadut hyödyt ovat usein arkisia asioita, kuten alkoholia, tupakkaa, remonttiapua tai koruja.

Sunnuntaisuomalaisen teettämään kesäkuun alussa tekemään kyselyyn vastasi yli tuhat suomalaista. Taloustutkimus toteutti kyselyn internet-paneelissaan Sunnuntaisuomalaisen toimeksiannosta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja