Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Suklaapehmo

Suklaapehmo
SuklaapehmoMTV3
Julkaistu 05.04.2007 08:08(Päivitetty 28.05.2008 10:13)
  • 120 g tummaa suklaata
  • 80 g voita
  • 3 munaa
  • 40 g sokeria
  • ripaus suolaa
  • 25 g vehnäjauhoja
  • 250 g vadelmia

Laita kattilaan ¾ vadelmista, ruokalusikallinen sokeria ja kiehauta. Sekoita kunnolla ja siivilöi vadelmien siemenet. Siirrä vadelmakastike jääkaappiin. Erottele keltuaiset valkuaisista. Yhdistä keltuaiset ja sokeri, vatkaa kuohkeaksi. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin. Sulata suklaa ja voi yhdessä, lisää seos taikinaan ja sekoita hyvin. Laita toiseen kulhoon valkuaiset ja ripaus suolaa, vatkaa kovaksi vaahdoksi. Yhdistä vaahto varovasti taikinaan. Voitele viisi pyöreää annoskulhoa ja täytä ne puoliksi taikinalla. Lisää keskelle 3–4 vadelmaa ja lisää päälle taikinaa, kunnes kolmannes kulhoista on täynnä.

Paista 180 asteessa noin 8-11 minuuttia. Anna seistä 5 minuuttia. Ole varovainen ottaessasi leivokset kulhoista, sillä ne ovat keskeltä edelleen pehmeitä. Tarjoile vadelmakastikkeen kanssa.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaaTiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat"Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiänLaaja raportti paljastaa kuolonkolareiden syyt – "Nopeusrajoituksen noudattaminen ei takaa turvallisuutta"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:07
    Varhaiskasvatus

    Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"

  • 18:49
    Ruoka

    Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaa

  • 16:59
    Ruoka

    Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!

  • 13:31
    Liikennevalvonta

    Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat

  • 09:50
    Ruokakauppa

    "Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiän