Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Suklaapehmo

Suklaapehmo
SuklaapehmoMTV3
Julkaistu 05.04.2007 08:08(Päivitetty 28.05.2008 10:13)
  • 120 g tummaa suklaata
  • 80 g voita
  • 3 munaa
  • 40 g sokeria
  • ripaus suolaa
  • 25 g vehnäjauhoja
  • 250 g vadelmia

Laita kattilaan ¾ vadelmista, ruokalusikallinen sokeria ja kiehauta. Sekoita kunnolla ja siivilöi vadelmien siemenet. Siirrä vadelmakastike jääkaappiin. Erottele keltuaiset valkuaisista. Yhdistä keltuaiset ja sokeri, vatkaa kuohkeaksi. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin. Sulata suklaa ja voi yhdessä, lisää seos taikinaan ja sekoita hyvin. Laita toiseen kulhoon valkuaiset ja ripaus suolaa, vatkaa kovaksi vaahdoksi. Yhdistä vaahto varovasti taikinaan. Voitele viisi pyöreää annoskulhoa ja täytä ne puoliksi taikinalla. Lisää keskelle 3–4 vadelmaa ja lisää päälle taikinaa, kunnes kolmannes kulhoista on täynnä.

Paista 180 asteessa noin 8-11 minuuttia. Anna seistä 5 minuuttia. Ole varovainen ottaessasi leivokset kulhoista, sillä ne ovat keskeltä edelleen pehmeitä. Tarjoile vadelmakastikkeen kanssa.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Lotraatko? Tältä näyttää vesimäärä, jonka suomalainen keskimäärin käyttää suihkussaYhä useampi isä pitää vanhempainvapaata eri aikaan kuin äitiPipareiden makutestissä ylivoimainen voittaja – makuerot yllättivätPalkittu suomalaiskeksintö huijaa puhelinhuijareita – tästä on kyseInfluenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:45
    Vesi

    Lotraatko? Tältä näyttää vesimäärä, jonka suomalainen keskimäärin käyttää suihkussa

  • 08:05
    Lapset

    Yhä useampi isä pitää vanhempainvapaata eri aikaan kuin äiti

  • 06:52
    Halpa vs. kallis

    Pipareiden makutestissä ylivoimainen voittaja – makuerot yllättivät

  • 06:13
    Huijaukset

    Palkittu suomalaiskeksintö huijaa puhelinhuijareita – tästä on kyse

  • Eilen18:38
    Influenssa

    Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"