Mainos

Steve 'n'Seagulls, seuraava suomalainen Amerikan-ihme?

Yksi tulee Hankasalmelta, toinen Vetelistä ja kolmas Luumäeltä.

Viisi heitä on kaikkiaan ja miehet soittavat lusikoita, hanuria, banjoa ja kuka mitäkin. Kesällä soittivat kotitilan pihalla AC/DC:n kappaleen Thunderstruck, antoivat kaverin kuvata ja pistivät nettiin. Muutamassa viikossa videolla oli puolitoista miljoonaa katsojaa, tätä kirjoitettaessa heitä on jo 5 miljoonaa.

Orkesterin nimi on "Steve 'n' Seagulls". Amerikkalaiset musiikkikriitikot ovat ylistäneet poikien soittotaitoa, tyyliä ja kykyä yhdistää heviä ja hillbillyä.

– Ihmeellinen tuo Youtube, äimistelee bändin rumpali Simo keikkamatkalla Helsingissä.

– Sieltä ne meidät bongasivat, kun ei me oikein suunnitella mitään, vaan tehdään kaikkea hauskaa mitä keksitään, arvioi Remmel, bändin kitaristi Iisalmesta.

Bändillä on keikka yhdellä kaupungin trenditerasseista ja ajoittaisesta kaatosateesta huolimatta on paikka täynnä hilpeää yleisöä.

Omaksi iloksi perustetulla bändillä ei ole suunnitelmia lähteä valloittamaan maailmaa. Teksasista tuli vastikään kutsu soittamaan, mutta tilaaja luuli orkesteria teksasilaiseksi. Suomesta on paha heittää yhtä pistokeikkaa Amerikkaan. Sitäpaitsi kotona maalla on mukavaa, pojat eivät paljon suurista kaupungeista perusta. 

– Kahjous ja suomalainen luonto, ne puhuttelevat noita ulkomaalaisia. Maalla saa olla rauhassa ja istuskella pihalla ja miettiä asioita. Mietiskelemällä tämä maailma paranee, eikös se niin mene?, kiteyttävät Simo ja Remmel bändin aatokset.

Näin ulkomaalaiset julkaisut kirjoittavat bändistä:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.