Sotshin F1-lähetykset ja kaikki muu cmore.fi-sisältö katsottavissa maksutta ensi viikonloppuna!

C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi avautuu kaikille maksuttomaan kokeiluun ensi perjantaista sunnuntaihin.

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on 27.-29.9. tarjolla oivallinen urheiluviikonloppu, jonka huipennuksena myös Venäjän F1-osakilpailu on katsottavissa cmore.fi:ssä maksutta.

Sotshin GP-viikonloppuna ajetaan F1:n lisäksi myös F2- ja F3-kisat, joten Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen lisäksi radalla nähdään F3-luokassakin suomalaisia, kun Niko Kari ja Simo Laaksonen taistelevat pisteistä.

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan perjantaista sunnuntaihin täydellä 10 ottelun kierroksella, jonka helmenä nähdään Madridin paikalliskoitos Atleticon ja Realin välillä lauantai-illan päätteeksi.

Kotimaisessa kiekkoliigassa HIFK haastaa perjantaina Raumalla Lukon. Lauantaina Ruotsin kiekkoliigassa SHL:ssä pelataan kaksi kovaa koitosta, ja suomalaisia on jäällä yhteensä peräti kuusi: Orskarshamnin Arsi Piispanen vastaan Luulajan Joonas Jalvanti, Arttu Ilomäki ja Juhani Tyrväinen sekä Frölundan Joel Mustonen vastaan Färjestadin Ville Leskinen.

Tenniksen ATP-tourilla pelataan perjantaista sunnuntaihin Kiinan Chengdussa ja golf-tähdet kohtaavat PGA Tourilla Safeway Openissa Kaliforniassa. Ja mitäpä olisi lauantai-iltapäivä ilman raveja – Toto75 ravataan Lappeenrannassa.

Urheilujen lisäksi maksutta on katsottavissa myös kaikki muu cmore.fi:n sisältö, kuten hykerryttävän hauska sarja Sunnuntailounas sekä jo lähes klassikkoasemaan nousseen Roban kaikki tuotantokaudet. Monia miellyttänee myös kurkistus vaikkapa Keeping up with the Kardashiansin menoon, lukemattomat huippuelokuvat ja ikisuositut lastenohjelmat Muumeista Puuha-Peteen.

Cmore.fi:n maksuttomaan kokeiluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Jos Total-tilausta ei lopeta viimeistään sunnuntai-illan päätteeksi, jatkuu tilaus normaalihintaisena.

Lue myös:

    Uusimmat