Söpö paljastui Masked Singer -ohjelmassa suosikkinäyttelijäksi: "Keskityin vain siihen, etten tipahda lavalta"

Viides hahmo joutui poistamaan maskinsa – katso kuka maskin takaa paljastui 4:48
Hän on Söpö!

Jälleen yksi Masked Singer -hahmo joutui paljastamaan henkilöllisyytensä. Tällä kertaa paljastui Söpö.

Masked Singer -sarjan kuudennessa jaksossa lavalle nousivat Kisu, Söpö, Peacock ja Leijona. Lopulta Söpö päätyi yleisöäänestyksessä ottamaan maskinsa pois. Maskin alta löytyikin Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Sami Uotila. 

Uotila kertoo MTV Uutisille tuoreet tunnelmansa salaisuuden paljastuttua tv:ssä. Näyttelijä sanoo useiden henkilöiden lähetelleen hänelle viestejä heti ensimmäisen jakson jälkeen.

– Joutui muille vähän esittämään tyhmää. Pidin suuni hyvin supussa. Ihan lähimmät ihmiset tiesivät, Uotila kertoo.

Salkkareissa suosikkipahiksen Aki Nikkisen roolista tunnettu näyttelijä halusi kokeilla jotain ihan muuta, siksi hän valitsi poikkeavan esiintymisasun.

– Olen aina tykännyt pahiksista. Ne ovat kiehtoneet minua. Näin jo mustaa, peltiä ja korppeja. Sitten ajattelin, että menenkin ihan toiseen suuntaan. Halusin hahmon, jolla on suuret silmät ja on halattava ja söpö, mies kuvailee asuvalintaansa.

Kuvauksissa Uotila ei nähnyt mitään, sillä maskin ainut aukko oli Söpön suun kohdalla, josta hän yritti tihrustaa lavalla.

– 3 senttimetrin kokoinen aukko! Keskityin vain siihen, etten tipahda lavalta.

Uotila esitti ohjelmassa Antti Tuiskun Rahan takii -hitin. Aiemmassa jaksossa hän esitti Apulannan Armo-kappaleen. Sitä ennen ohjelmassa häneltä kuultiin Elton Johnia klassikko Your Song.

Näyttelijä on monilahjakkuus. Hän on aiemmin laulanut muun muuassaDj Orkidea kappaleella mukana. 

Jaksoissa katsojien kanssa hahmojen henkilöllisyyttä arvaavat vakiopanelistit Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola sekä vieraileva tähti. Lähetyksen päätteeksi paikalla oleva yleisö äänestää suosikkiaan jatkoon. Vähiten ääniä saanut hahmo joutuu riisumaan maskinsa ja paljastaa henkilöllisyytensä.

Katso Söpön paljastusvideo artikkelin ylhäältä!

Söpö tekee paljastuksia itsestään 1:14

Söpö-hahmon esittely 0:56

Söpö paljastaa:"Tsemppasin itseäni, kuin laskuvarjojääkäri" 1:19

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat