Sopivassa suhteessa: Naiset vihaavat miehiä, eivät naisia

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Ellin mukaan naiset eivät suinkaan vihaa muita naisia, vaan typerästi käyttäytyviä miehiä.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kertoo, että naiset eivät suinkaan vihaa muita naisia – vaan miehiä.

"Tunnistan ilmeen niin monen naisen kasvoilla, kun mies pikku kaljassa tiputtelee leukaansa jonkun toisen naisen jalkojen juureen. Miehen "kuolaan, koska osaan –katse" näkyy selvästi. Pitkälle ja kaikille. Kuin myös vaimon "miksi sinun täytyy nöyryyttää minua näin –katse", joka seuraa heti tuijotuksen kohteeksi joutuneen naisen "hakkaa hanskaasi, plösö" –katsetta. Toisinaan, tilanteen pitkittyessä (mikäli vaimo ei ole kosketusetäisyydellä miehestään), ehtii katseen kohteeksi joutunut nainen luomaan nolostuneeseen vaimoon vielä "mä olen niin pahoillani sun puolesta –katseen", jota seuraa vaimon mieheensä langettama "nyt sä kuolet –katse".

Ovatko naiset siis todella mustasukkaisia toisistaan, vaan yrittävätkö he vain selvitä kuolaavien käpyaivojensa kanssa minimaalisella häpeän määrällä? Mitäs jos miehet syyttävät vaimojaan mustasukkaisuudesta vain, jotta eivät jäisi kiinni omasta idioottimaisuudestaan? Vaikea sanoa, sillä minulla ei ole oikeutta puhua miesten puolesta siitä, mitä mieltä he oikeasti ovat. Oma miehenikin tarkisti tämän kirjoituksen ja totesi minulle ykskantaan että "olen eri mieltä". No ole vaan, rakas, mutta minä en usko mustasukkaisuuteen.

Toki nainen osaa oikeasti vihata toista naista tavalla, johon mies ei pystyisi koskaan ilman vahvaa ja väärin nautittua lääkitystä. Tuo viha saattaa leimahtaa täyteen roihuun alle sekunnissa. Tässä esimerkki omasta elämästäni, tapahtui viime viikolla, kun kivassa hormonikännissä odottelin jälleen kuukauden kohokohtaa."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja