Sophie Ellis Bextorin moderni mummotyyli

Muutaman vuoden takaisesta Murder On The Dancefloor -hitistään tunnettu Sophie Ellis Bextor on noussut tyyli-ikoniksi kotimaassaan Britanniassa. Kuvankauniin Sophien tyyli on naisellinen ja samalla retro. Housuja tällä naisella ei jalassa nähdä!








WALL-E-elokuvan ensi-iltaan Sophie oli pukeutunut mustapohjaiseen raitamekkoon. Mekon raidoitus oli mielenkiintoinen: mekossa oli sekä pysty- että poikkiraitaa. Väljähkö kolttu sai muotoa vyötärölle kietaistusta vyöstä.

Toissakesäiselle Lontoon keikalleen Sophie oli vetäissyt ylleen hurmaavan 50-lukua henkivän mekon. Pilkkukuvioinen, kellohelmainen mekko on kaksikerroksinen: paksumman kankaan päällä on ohutta, läpikuultavaa sifonkia. Katseenkääntäjänä toimiva mekko ei tarvinnut seurakseen kuin mustat korkokengät.

Sophie oli pukeutunut Lontoon toukokuiseen, koleaankin säähän kuvioprinttimekkoon, mustiin nilkkureihin ja peittäviin sukkahousuihin. Musta lyhyt nahkatakki toi kokonaisuuteen hieman nykyaikaa mukaan. Suuret aurinkolasit viimeistelivät tyylin.

Sophie on meikkimerkki Rimmelin uusi mainoskasvo. Rimmelin tilaisuuteen poppari oli pukeutunut lyhyeen raitamekkoon, jossa oli mielenkiintoiset pussihihat. Musta pitsi tuo kokonaisuuteen oman säväyksensä.

Britannian Fashion Awardseissa Sophie Ellis Bextor nähtiin täysin mustavalkoisessa kokonaisuudessa. Vain huulet olivat punaiset. Pyöreäkärkiset kengät tekivät asusta tyttömäisen.

Revolutionary Road -elokuvan ensi-illassa Sophiella oli yllään mennyttä henkivä nelinappinen ruututakki. Kaunis takki tarvitsi kavereikseen vain mustaa ja tolppakorot.

Koonnut: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat