Somevaikuttaja Pernilla Böckermanin varastoon murtauduttiin – sai seuraajansa ansiosta pyöränsä takaisin

Pernilla Böckerman esitteli rakkaansa ensi kertaa julkisuudessa – näin he kertovat suhteensa alusta 5:14
Pernilla Böckerman esitteli Arttu-rakkaansa ensi kertaa punaisella matolla – näin he kertovat suhteensa alusta

Somevaikuttaja Pernilla Böckermanilta vietiin muiden muassa polkupyörä ja kolmet kisabikinit.

Fitness-tähti ja somevaikuttaja Pernilla Böckermanin, 23, asuintalon ylävarastoon murtauduttiin ja häneltä vietiin muiden muassa Cannondale-merkkinen polkupyörä ja kolmet, fitness-kisoissa käytetyt bikinit. Böckerman kertoi asiasta 20. maaliskuuta Instagramin tarinat-osiossa.

– Minulla ei ole minkäänlaista tunnesidettä pyörään, mutta varsinkin bikineihin, ja erityisesti sinisiin bikineihin, minulla on vahva tunneside. En tiedä yhtään, missä ne ovat, kenen hallussa tai mitä niille tehdään, Böckerman avautui Instagramissa.

Böckerman jakoi TikTokissa videon, jossa hänen Arttu-avopuolisonsa on todennäköisesti kerännyt todistusaineistoa rikospaikalta.

– Näkökulma: Kun kotirapun varastoon murtaudutaan ja sun poikaystävä sattuu olemaan tekninen rikostutkija poliisissa, Böckerman on kirjoittanut videoon.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myöhemmin illalla Böckerman kuitenkin kertoi Instagramin tarinat-osiossa, että hänen seuraajansa löysi varastetun pyörän kadun varrelta.

– Näin voisi sanoa, että varas valitsi väärän henkilön. Saatiin onneksi pyörä takaisin. Olen ikuisesti kiitollinen siitä. Bikineistä ei ole vielä tietoa. Saa nähdä, mitä niille nyt käy, Böckerman jäi pohtimaan.

Vuonna 2021 Böckerman voitti bikini fitneksen junioreiden maailmanmestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat