Someraivo repesi: Äiti värjäsi kaksivuotiaan tyttärensä hiukset pinkeiksi – "todella vastuutonta"

Suosittu some-tähti on järkyttänyt fanejaan julkaisemalla videon, jossa hän värjää kaksivuotiaan tyttärensä hiukset erittäin räikeällä värillä.

Esteettisistä Instagram-kuvistaan tunnettun Charity Gracen tuore video on herättänyt mielipiteitä puolesta ja vastaan. Videolla nainen osoittaa, kuinka helposti ulkonäköä on mahdollista muokata rohkeampaan suuntaan pelkän hiusvärin avulla. Video ei ole herättänyt kohua hiusvärin, vaan videolla toimineen mallin vuoksi. Hiusmallina toimii nimittäin Gracen kaksivuotias tytär. 

Äiti lohduttaa värjäyksestä järkyttynyttä yleisöä kertomalla, että hiusväri on vain sävyte, jonka luvataan lähtevän pois muutamassa pesussa.

– Hän on anellut minulta asiaa jo pitkään, ja nyt vihdoin toteutimme sen! äiti kertoo idean synnystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kymmeniä tuhansia katselukertoja saaneen videon lisäksi Grace on julkaissut kuvia värjäyksen lopputuloksesta Instagramissa. 

– Antaisitko oman tyttäresi tehdä saman!? nainen kysyy videon yhteydessä. 

Aivan kuten olettaa saattaa, hyvinkin pian videon julkaisun jälkeen äidille alkoi sadella vihaisia kommentteja, joissa värjäystä nimitettiin vastuuttomaksi teoksi, jolla saattaa olla kauaskantoisia seurauksia. 

– Hän ei tiedä mitä haluaa. Vanhempana, sinun tulisi tietää paremmin, eräässä kommentissa todettiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on sinulta todella vastuutonta. Totta kai hän halusi sitä...hän on lapsi! toisessa kommentissa sanotaan.

Aivan kaikki kommentit eivät ole negatiivisia, vaan osa kommentoijista ylistää äidin tekoa ja kuvailee tytön hiuksia kauniiksi. Ne ovat ainoastaan hiukset, eräs kommentoija muistuttaa ja kertoo värjänneensä oman kymmenvuotiaan lapsensa hiuksia jo ties kuinka monta vuotta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mitä mieltä sinä olet? Värjäisitkö sinä oman lapsesi hiukset? 


Lähde: TheSun 

Lue myös:

    Uusimmat