Sohvaperunat-sarjan tähdet julki – mukana uusia kasvoja!

Sohvaperunat jatkuu 9. tuotantokauden jaksoin perjantaina 31. tammikuuta.

Sohvaperunat saa jatkoa! Uudella, 9. tuotantokaudella sohvaperunakokoonpanoja on 20 ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle.

Sarja saa joukkoonsa täydennystä, kun uusina kasvoina nähdään oululaiset AstajaKatariina.

Hämeenlinnaa edustavat jatkossakin sähköasentajakaverukset Juha ja Markus. Oulussa tv:tä katsovat Linda, Jani, Samuel ja Daniel.

Lohjalla Eila, Minna ja Olli jatkavat mukana. Riihimäellä televisiotarjontaa kommentoivat lapsuudenystävykset Jani ja Simo sekä Susanna ja Mika ja heidän tyttärensä Annika, Olivia ja Veera.

Helsinkiläiskokoonpanoista mukana ovat pariskunnat Inka ja Olli-Pekka ja Jarno ja Perttu, ystävykset Monna ja Iris, Pinja ja Sanna, Iida ja Nelli, Jari ja Sanna sekä Lauttasaaren seniorikodin Ukkiskerhon Henkka, Åke ja Eero.

Espoota edustavat kaverukset Omar ja Mika, ja Nousiaisissa tv-tarjontaa ruotivat ystävykset Tanja ja Sannis sekä Ruusa-tytär.

Turussa sohvaperunoina jatkavat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville, Akseli ja Aamos.

Ranualaisnäkökulmaa tarjoavat äiti ja tytär Marja ja Eija. Rovaniemellä Jorma ja Soile kommentoivat myös keväällä tv-tarjontaa keittiöstään käsin.

Myös Mici ja Maicci ovat mukana kevätkaudella – mutta he ovat muuttaneet sohvansa Oulusta Kanta-Hämeen Parolaan!

Sohvaperunat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 31.1. alkaen perjantaisin klo 21.00. 8. kauden ennennäkemätön best of -jakso nähdään jo 24.1.

Lue myös:

    Uusimmat