Sofia Coppola ja Thomas Mars: Kesähäät!

Sofia Coppola avioituu kesällä pitkäaikaisen miesystävänsä Thomas Marsin kanssa isänsä Francis Ford Coppolan huvilassa Italiassa.

Somewhere-elokuvan ohjannut Sofia Coppola, 40, aikoo mennä naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä rokkari Thomas Marsin, 34, kanssa tänä kesänä. Vihkitilaisuus pidetään Sofian isän Francis Ford Coppolan 1900-luvun italialaisessa huvilassa Palazzo Margheritassa Bernaldassa, Italiassa, Sofian edustaja vahvistaa US Weekly -lehdelle.

Muun muassa legendaariset Kummisetä-elokuvat ohjannut Francis Ford remontoi kiinteistöä paraikaa häitä varten.

Sofialla ja Marsilla on kaksi yhteistä lasta, Romy, 4, ja Cosima, 1. Avioliitto tulee olemaan Sofian toinen, sillä hän on ollut aiemmin naimisissa ohjaajakollegansa Spike Jonzen kanssa. Pari erosi vuonna 2003.

Mallina, valokuvaajana ja televisiokuuluttajana työskennellyttä Sofiaa kutsutaan usein tyyli-ikoniksi, sillä hän rakastaa klassisia vaatteita. Hiljattain hän on kuitenkin sanonut yrittävänsä olla tuputtamatta tyyliään Romylle.

– Nelivuotiaani on todella innoissaan pinkistä, violetista ja kimalluksesta enkä halua rajoittaa häntä pakottamalla hänen ylleen laivastonsinisiä vaatteita. Kun kyse on taaperosta, en saa hienostella, Sofia on kertonut.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja