Snapchatin, Facebookin ja Instagramin välinen kilpailu kiihtyy – tällainen on Snapin uusin ominaisuus

Pian Snapchat-tarinoita voi todennäköisesti jakaa myös kavereille, joilla ei ole Snapchat-sovellusta ollenkaan.

Snapchatin takana olevan Snap-yhtiön kerrotaan kehittelevän uutta ominaisuutta, joka mahdollistaa käyttäjien jakaa videoita ja kuvia Snapchat-sovelluksen ulkopuolelle, minne tahansa verkkoon.

Uusi ominaisuus on nimeltään "Stories Everywhere", suomeksi tarinat kaikkialla. Ominaisuuden kerrotaan olevan kuitenkin vielä varhaisella kehitysasteella.

Stories Everywhere-ominaisuuden tarkoituksena on saada Snapchat näkyvämmäksi myös itse sovelluksen ulkopuolella ja tietenkin kiihdyttää kilpailua Facebookin ja Instagramin kanssa. Facebookista ja Instagramista löytyy nykyisin myös tarinat-ominaisuuksia, mutta ne eivät vielä mahdollista sisällön jakamista kaikilla muilla alustoilla.

Snapin mukaan Snapchatista on tarkoitus tehdä entistä houkuttelevampi kohde uutisille, urheilulle ja muulle videosisällölle. Ideana on, että uutissivuille ja muualle internettiin jaetut videot houkuttelevat lisää ihmisiä lataamaan Snapchat myös itselleen.

Vastaavanlaisen liikkeen teki myös Twitter vuonna 2011 mahdollistaen sisällön upottamisen twiitteihin muilta alustoilta.

Snapchat on viime vuoden loppupuolella ilmoittanut uudistavansa sovellusta merkittävällä tavalla saadakseen taantuneen suosion takaisin kasvuun. Sovelluksesta halutaan tehdä helppokäyttöisempi. 

***


Lue myös:

    Uusimmat