Smashin 11. jakso: Filmitähti

Musikaalin laulajat ovat innoissaan, sillä kuuluisa Rebecca Duvall on saapunut harjoituksiin!

Rebecca astelee rohkeasti pianon luokse ja aloittaa esiintymisen, mutta voi ei! Eileen ja säveltäjät tajuavat kauhukseen, ettei Rebecca osaa laulaa. Derek ehdottaa, että Ivy tuodaan harjoituksiin auttamaan lauluosuuksissa. Karen joutuu takaisin kuoroon.

Juliaa alkaa ärsyttää Tom ja Samin jatkuva flirttailu ja hän varaa miehille pöydän illallisravintolassa. He eivät kuitetnkaan ikinä pääse ravintolaan asti, vaan päätyvät Tomin luokse suutelemaan. Sam sanoo, ettei halua mennä pidemmälle.

Julia kertoo Frankille, että heidän asumuseronsa on alkanut vaikutata Leo-poikaan. Tämä ei pärjää enää koulussa ja Julia on huolissaan.

Eileen saa viestin Nickiltä, mutta uskaltaa soittaa miehelle vasta päivien päästä. He tapaavat baarissa ja keskustelevat alkavasta romanssistaan.

Musikaali näyttää tuhoon tuomitulta niin kauan, kun Rebecca Duvall on pääroolissa. Tähti antaa jatkuvasti kehitysehdotuksia, joista varsinkaan Tom ei pidä. Kesken harjoitusten Rebeccan ex-poikaystävä ryntää paikalle ja aiheuttaa kohtauksen. Media saa vihiä asiasta ja Eileen käyttää Rebeccan mainetta hyväkseen saadakseen musikaalille julkisuutta.

Lopulta tuottaja ja säveltäjät joutuvat sanomaan Rebeccalle, etteivät tämän kehitysehdotukset sovi musikaalin tyyliin. He odottavat naiselta diivailua, mutta tämä tietää, etteivät hänen taitonsa riitä Marilynin rooliin.

Hyväntahdon eleenä Rebecca tarjoaa näyttelijöille lippuja uuden elokuvansa näytöksiin. Karen lähtee Devin toimistolle kutsuakseen poikaystävänsä mukaan, mutta löytää tämä huoneesta Paulin. Hän on saanut lehdistösihteerin paikan Devin sijaan. Luvattuaan lähteä Karenin kanssa näytökseen, Dev kuitenkin soittaa ja peruu tulonsa.

Ivy huomaa miten poissa tolaltaan Karen on, joten hän ehdottaa drinkkiä läheisessä baarissa. Hän huomauttaa Karenille, että ellei tämä lohduta Devia työn menetyksestä, joku toinen tekee sen hänen puolestaan. Karen loukkaantuu ja ryntää ulos baarista, mutta ei löydä Deviä kotoa. Onko Ivy oikeassa?

Harjoituksissa käydään läpi muokattua musikaalia ja kaikki jännittävät miten esitys sujuu. Kaikkien hämmästykseksi Rebecca loistaa Marilynina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja