SM-liigatähti Ryan Lasch on uskomattomassa vedossa – samaa ei ole nähty 20 vuoteen: "Poikkeuksellinen pelaaja"

1:38
Videolla juttua Pelicansin tähtihyökkääjästä Ryan Laschista.

Jääkiekon SM-liigassa yksi on tällä hetkellä ylitse muiden. Lahden Pelicansin hyökkääjä Ryan Lasch takoo pisteitä tahdilla, jota ei ole nähty 20 vuoteen. Mikä tekee Laschista niin hyvän pelaajan?

33-vuotias jenkkihyökkääjä oli jälleen esillä, kun Pelicans kaatoi Jukurit kotikaukalossaan lukemin 6–3. Lasch nakutti lauantain taistossa tehot 1+2.

Lasch on tällä hetkellä melkoisella karkumatkalla muihin nähden liigan pistepörssin kärjessä. Jenkkihyökkääjä on nakuttanut 24 otteluun 34 (9+25) tehopistettä.

Toisena oleva Arttu Ruotsalainen ehti paukuttaa 27 (16+11) tehopistettä ennen kuin hän lähti Pohjois-Amerikkaan. Kolmantena oleva Ilveksen Eemeli Suomi on kerännyt kasaan 25 (6+19) täppää.

Laschin pistetahti on järisyttävän kova (1,41). Samaan ei ole ylletty kertaakaan viimeisten 21 vuoden aikana.

– Poikkeuksellinen pelaaja, kun puhutaan hyökkäystaidoista. Ketjukaverit saavat nauttia aika hyvästä tarjoilusta tällä hetkellä, C Moren asiantuntija Lasse Kukkonen sanoo.

Kukkosen mukaan Laschissa näkyy muun muassa se, miten hän on ollut pitkään tulosvastuullisessa roolissa muun muassa eurooppalaisessa suurseurassa Frölundassa.

Lisää asiaa Laschista jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja