SM-liigan puolivälierissä hämmentävää pelaamista, Petteri Sihvonen haukkuu itsekunnioituksen puutteesta – "Tyhjän saa pyytämättäkin"

22:28
Liigaviikko pui SM-liigan puolivälieräparien tilannetta. Varsinkin Ilveksen pelaaminen herättää kysymyksiä.

Tampereen Ilves on ensimmäistä kertaa selkä seinää vasten, kun se kohtaa Lukon puolivälieräsarjan kolmannessa ottelussa torstaina. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen kummastelee Liigaviikko-ohjelmassa Ilveksen pelaamista.

Runkosarjavoittaja Lukko on näyttänyt olevansa myös kevään tosipeleissä vaikea vastustaja lyötäväksi. Jos Lukko voittaa torstaina pelattavan kolmannen ottelun, etenee se välieriin tyylipuhtaasti voitoin 3-0.

Ilveksen osalta ottelusarja on nostanut suuria kysymysmerkkejä ilmaan. Petteri Sihvosen silmiin Ilveksen pelaaminen on näyttänyt siltä, ettei se halua edes tosissaan haastaa Lukkoa.

– Ilves on pelannut ikään kuin Ilveksellä ei olisi minkäänlaista luonnetta. Karri Kivikin otti siitä kiinni, että Ilves ei ole halunnut edes haastaa. Se ei ole alkanut viljelemään edes kiekkokontrollia, Sihvonen kummastelee Liigaviikko-ohjelmassa.

Sihvonen korostaa, että Ilves on antanut Lukon pelata omilla vahvuuksillaan ja antanut sitä kautta vastustajalleen avaimet voittoon.

– Tämä on ollut todella hämmentävää. Tyhjän saa pyytämättäkin. Jos Ilves olisi edes yrittänyt ja olisi silti tässä sarjassa tappiolla 0-2, niin sentään olisi joku itsekunnioitus.

Onko Ilveksen peliesitykset pelaajien vai valmentajien syytä? Katso Sihvosen mietteet kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

SM-liigan 3. puolivälieräottelut torstaina:

Klo 16.00
Pelicans–TPS

Klo 18.30
Kärpät–HIFK
KalPa-Tappara
Ilves-Lukko

Kaikki ottelut katsottavissa cmore.fi-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja