Skorpionin syyshoroskooppi 2022: Aika ei tunnu olevan oikea rakkauden syttymiselle

Skorpionin syksyyn mahtuu sekä vanhoja tuttuja kuvioita että uusia käänteitä.

Rakkaudessa sinulla menee niin kuin ennenkin, eikä syksy tuo juuri muutoksia kesäiseen tilanteeseen. Jos elät parisuhteessa, sama jatkuu, ja jos olet sinkku, ei sekään muutu ainakaan vielä alkusyksystä.

Romantiikkaa ja intohimoakaan ei elämässäsi ole kovin paljon. Rakkaus ei ole sinulle nyt pelkkää fyysistä vetovoimaa, vaan henkinen yhteys on kaikkein tärkein.

Syksyn vaihtuessa vähitellen talveksi alkaa tilanne muuttua. Itsevarmuutesi tekee sinusta puoleensavetävän ja kiehtovan. Sinä olet suorastaan vastustamaton, ja se saa suhteesi rakkaasi kanssa roihuamaan.

Sinkkuskorpioneilla puolestaan ei ole puutetta seurasta. Sosiaalinen elämäsi on todella vilkasta. Sinä tapaat ystäviäsi ja tutustut myös moniin uusiin ihmisiin. Mahdollisuuksia ei siis puutu, mutta ystävyyttä enempää tuskin tänä syksynä kuitenkaan syntyy. Aika vain ei tunnu olevan nyt oikea rakkauden syttymiselle.

Muutoshuolet osoittautuvat turhiksi

Työssä voi olla kesän jälkeen luvassa muutoksia. Työnkuvasi saattaa muuttua tai koko firma peräti vaihtaa omistajaa. Syksyn edetessä kaikki alkaa kuitenkin taas sujua ja muutoksiin liittyvät huolet osoittautuvat turhiksi. Kaikki tuntuu olevan jopa paremmin kuin ennen.

Työtä etsiville skorpioneille voi tarjoutua syksyn kuluessa monenlaisia mahdollisuuksia. Tutki ne kaikki tarkkaan, ennen kuin päätät mihin niistä tartut.

Katso myös: Puuduttaako töissä? Boreout on vaiettu ongelma: "Tabu, jota ei oikein ymmärretä". Juttu jatkuu videon alla.

3:05
Jos jokainen päivä töissä puuduttaa ja turhauttaa, kyseessä voi olla boreout.

Perheessä kaikki sujuu hyvin. Perheesi tukeen voit luottaa aina, teitpä mitä tahansa. Mitään niin väärää et voi tehdä, ettei perheesi tukisi sinua. Ja myös sinä olet perheesi apuna ja tukena aina ja kaikessa sekä henkisesti että aineellisesti.

Syksy on sinulle uusien harrastusten aikaa. Aloitat monenlaista uutta, ja saatat jopa jatkaa jotakin niistä vielä alkuinnostuksen jälkeen. Niin paljon kuin sinulla onkin tänä syksynä kiireitä, muista varata aikaa myös levolle ja uuden energian hankkimiselle.

Katso myös: Miten stressipallon saa purettua? Inka ja Kirsti näyttävät helpot liikkeet, joilla stressiä saa purettua kehosta kotioloissa!

4:06

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja