Skandaali paisuu: raiskauksesta epäilty Neymar teki rajun vastahyökkäyksen – epäillään nyt toisesta rikoksesta!

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar on tällä hetkellä melkoisen skandaalin keskellä. Neymar, 27, yritti hyökätä raiskausväitteitä vastaan. Tapa on päätynyt poliisin syyniin.

Itse alkuperäiset epäilyt ovat peräisin tapauksesta, jossa nimettömänä pysyvä nainen oli kertonut Brasiliassa poliisille Neymarin raiskanneen hänet 15. toukokuuta Pariisissa.

Naisen mukaan Neymar oli hankkinut hänelle lentoliput Pariisiin, jossa kaksikko tapasi paikallisessa luksushotellissa. Neymar oli saapunut hotelliin naisen mukaan ”selvästi juopuneena”. Naisen antaman lausunnon mukaan brasilialaistähden käytös oli muuttunut aggressiiviseksi ja lopulta tilanne oli edennyt hänen mukaansa raiskaukseksi.

Nainen palasi kahta päivää myöhemmin Sao Pauloon, jossa hän teki rikosilmoituksen.

Näitä väitteitä vastaan Neymar teki näyttävän vastahyökkäyksen.

Jalkapallotähti julkaisi yli 100 miljoonan seuraajan Instagram-tilillään videon, jossa hän puhui asiasta.

Videolla Neymar esitteli kaksikon käymiä keskusteluja, joiden joukossa oli naisen lähettämiä hyvin intiimejä kuvia.

Videolla Neymar alleviivasi sitä, että hän on joutunut kiristyksen uhriksi.

Nyt skandaalitapaukseen on tullut uusi käänne.

AS-lehden mukaan Brasiliassa Rio de Janeiron poliisin tietokonerikosten yksikkö on ilmoittanut aloittavansa tutkinnan Neymarin julkaisemasta materiaalista.

Brasilian lainsäädännön mukaan on laitonta tarjota, jakaa, välittää tai julkaista seksuaalista sisältöä kuvien tai videoiden muodossa ilman kyseisen henkilön suostumusta. Enimmillään seuraus on viiden vuoden vankeusrangaistus.

Kyseinen video on sittemmin poistettu näkyvistä.

Neymar on tällä hetkellä Brasilian maajoukkueen mukana valmistautumassa myöhemmin tässä kuussa pelattavaan Etelä-Amerikan maajoukkueturnaukseen, Copa Americaan. Muun muassa AS:n mukaan Brasilian harjoituskeskuksessa havaittiin tänään poliiseja, joiden paikalla olo yhdistettiin nopeasti Neymarin rikosepäilyihin. Tätä kytköstä ei ole kuitenkaan vahvistettu. 

Lue myös:

    Uusimmat