Raiskauksesta epäilty Neymar ryhtyi hurjiin vastatoimiin – julkaisi ison läjän intiimejä ”todistuskuvia”

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar nousi viikonloppuna otsikoihin raiskausepäilyjen takia. Nyt Neymar ryhtyi räväkällä tavalla vastatoimiin.

Parhaillaan Brasilian maajoukkueen mukana oleva Neymar julkaisi yli 100 miljoonalle Instagram-seuraajalleen videon, jossa hän puhuu tuoreista väitteistä.

Neymarin mukaan hän on joutunut kiristyksen uhriksi.

Taustalla on tapaus, jossa nimettömänä pysyvä nainen oli kertonut Brasiliassa poliisille Neymarin raiskanneen hänet 15. toukokuuta Pariisissa.

Naisen mukaan Neymar oli hankkinut hänelle lentoliput Pariisiin, jossa kaksikko tapasi paikallisessa luksushotellissa. Neymar oli saapunut hotelliin naisen mukaan ”selvästi juopuneena”. Naisen antaman lausunnon mukaan brasilialaistähden käytös oli muuttunut aggressiiviseksi ja lopulta tilanne oli edennyt hänen mukaansa raiskaukseksi.

Nainen palasi kahta päivää myöhemmin Sao Pauloon, jossa hän teki rikosilmoituksen.

Nyt Neymar ryhtyi koviin vastatoimiin.

27-vuotias futistähti julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän puhuu esillä olleista väitteistä. Neymar julkaisi ison läjän naisen kanssa käytyjä WhatsApp-viestejä "todistusaineistona" siitä, että kaksikko oli käynyt avointa flirttailua.

Tämä oli jatkunut myös esillä olleen Pariisin tapaamisen jälkeen.


Brasilian maajoukkueen kapteeninakin toiminut Neymar myönsi, että hän oli ollut naisen kanssa intiimissä kanssakäymisessä. Neymarin mukaan molemmat olivat olleet kuitenkin halukkaita tähän.

Neymarin leiri ilmoitti aiemmin ryhtyneensä vastatoimiin esitettyjen väitteiden osalta. Sao Paulossa paikallinen poliisi ei ole tiedottanut tarkemmin meneillään olevista tutkimuksista.

Neymar on parhaillaan Brasilian maajoukkueen mukana valmistautumassa Etelä-Amerikan mestaruusturnaukseen, Copa Americaan, joka pelataan Brasiliassa kesä- ja heinäkuussa.

Lue myös:

    Uusimmat