SJK synkensi HIFK:n tuskaa Veikkausliigassa

HIFK:n sarjakauden 18. ottelu jalkapalloliigassa tiesi helsinkiläismiehille jo kahdettatoista häviötä, kun SJK kaappasi pisteet ja voiton Diego Rojasin sekä Nooa Laineen maaleilla.

HIFK on edelleen voitotta kotona ja sarjajumbo, seinäjokiset taistelevat pääsystä ylempään loppusarjaan.

–  Vieraspeli ja tällainen vastus – ei ollut helppoa, mutta saimme tärkeän onnistumisen. Varhainen maali auttoi, nyt yritetään vain lisätä voittoja peli peliltä, SJK:n englantilainen keskikenttäpelaaja Jake Dunwoody kiteytti.

HIFK tavoitteli jälleen kerran melko lupaavasti voittotilinsä avaamista viheriöllään 2  250 katsojan edessä. Kotijoukkueen kompastukseksi koitui taas, että tähtipaidat eivät kyenneet nytkään tarpeeksi ehyeen yhtenäiseen esitykseen. Vastustaja tuntuu iskevän väistämättä ratkaisevasti vähintään kerran, kun helsinkiläissikermän peli sakkaa.

Maanantaina isäntien musta hetki sattui varttitunnin pelin kynnyksellä, kun SJK:n hyökkäys vyörysi oikealta laidalta brasilialaismaalivahti Ramilson Almelda Da Silvan tuntumaan. Vartiotta jäänyt Rojas päästi viimeistelemään neljästä metristä vapaasti lähettämällä pallon liki maalin sisäkattoon.

Taiston edetessä HIFK:n torjuja esitti tukun loistopelastuksia, samoin vastapäädyssä SJK:n maalivahti Jesse Öst venyi toistuvasti vahvasti nollaten isännät. Lopun lisäajalla 92. minuutilla, Laine sinetöi osumallaan vierasvoiton.

–  Oli varmaan ottelu, jossa meillä oli tähän mennessä eniten maalipaikkoja. Vähän sama laulu kuin koko kaudella – maalinteko on vaikeaa, HIFK:n puolustaja ja kapteeni Sakari Mattila harmitteli. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja