SJK pisteen päähän kakkossijasta

Sarjanousija Seinäjoen Jalkapallokerho jatkaa mitalivauhdissa jalkapalloliigassa.

Sunnuntaina SJK aiheutti Vaasan Palloseuralle jo viidennen perättäisen tappion kukistettuaan sen paikallisottelussa Hietalahden luonnonnurmella 1-0. SJK ei ole hävinnyt jalkapalloliigassa 16 viime ottelustaan kuin kaksi. Molemmat tappiot ovat tulleet mestarisuosikkia HJK:ta vastaan.

Voittomaalinsa SJK iski, kun ottelua oli pelattu runsaat kaksikymmentä minuuttia. Zeljko Savic onnistui laukaisemaan pallon maalin perukoille.

Toisella puoliajalla kotijoukkuekin pääsi paremmin peliin mukaan, mutta SJK:n puolustuslinja kesti.

- Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, mutta hyvä näin. Toisella puoliajalla pystyimme puolustamaan uhrautuvasti ja pitämään oman maalin puhtaana, totesi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

SJK on liigassa kolmantena pisteen päässä toista sijaa miehittävästä FC Lahdesta.

TPS            24   5  5 14  20-39  20

Seuraavat ottelut: 24.8. Jaro-Honka, MyPa-FC Lahti, RoPS-IFK Mariehamn, SJK-HJK, 25.8. VPS-TPS, Inter-KuPS, 31.8. TPS-RoPS, FC Lahti-Inter, IFK Mariehamn-MyPa, Jaro-HJK, KuPS-SJK, Honka-VPS, 12.9. HJK-KuPS, 13.9. SJK-FC Lahti, Inter-IFK Mariehamn.