Sivusto: Totuus Bobby Brownin kirkkoepisodista

Whitney Houstonin entisen aviomiehen Bobby Brownin välikohtaukselle kirkosta löytyy selitys, kertoo TMZ.com-sivusto.

Whitney Houstonin hautajaisten kohauttavimmaksi tapahtumaksi nousi tähden entisen aviomiehen Bobby Brownin erikoinen visiitti hautajaisissa. Totuus asian tiimoilta on mietityttänyt lehdistöä ympäri maailmaa, mutta TMZ.com-sivuston mukaan selitys on mediassa selvityksiä yksinkertaisempi. Selityksiä tapahtumalle on löytynyt useita.

TMZ.comin mukaan Bobby Brown oli saapunut kirkolle yhdeksän hengen seurueessa, kun taas kutsu oli tarkoitettu kahdelle Brownin lisäksi. Mies oli pahastunut, kun selvisi, ettei miehelle olisikaan paikkaa seremoniassa.

TMZ.comin lähteen mukaan vaikuttava tekijä oli myös se, että mies halusi istua tyttärensä Bobbi Kristinan vieressä. Perhe ei kuitenkaan ollut varannut hänelle kyseistä paikkaa. ABC.comin mukaan Bobby on itse kommentoinut asiaa tiedottajansa kautta.

– En ymmärtänyt, miksi turvamiehet kohtelivat perhettäni tähän tapaan. He kyselivät jatkuvasti meitä siirtymään, kun taas ketään muuta ei pyydetty liikkumaan. Tämän jälkeen he eivät antaneet minun tavata tytärtäni Bobbi Kristinaa. Annoin vaimoni arkulle suukon, minkä jälkeen lähdin. En halunnut luoda asiasta kohtausta.

Häkellyttänyt käytös on vaikuttanut lisäksi muuhun perheeseen.

– Lapseni ovat suunniltaan tästä. En usko, että Whitney olisi halunnut tällaista tilannetta.

Katso CNN-uutiskanavan video YouTubesta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat