Sisustajan lahjavinkit

Kodintekstiilit, astiat ja keittiön pienkoneet ovat aina mieluisia lahjoja. Katso parhaat vinkit!

Anna tänä jouluna jotain kaunista ja käytännöllistä. Lakanat, verhot, astiastot ja kodinkoneet ovat mitä parhaita lahjoja esimerkiksi juuri uuteen kotiin muuttaneelle nuorelleparille tai muuten vaan sisustuksesta nauttivalle.

Ihanat astiastot

Kaunis astiasto on joululahjojen klassikkoja. Valinnanvaraa löytyy runsaasti. Esimerkiksi Sokos tarjoaa joulukuussa viidenneksen alennusta Arabian kauniista Runo-astiastosta.

Marimekon joulumallistosta löytyy Kalevala-aiheita ja joulunpunaisia värisävyjä. Mallistoon kuuluu kauniita lautasia, kuppeja, patalappuja, tarjottimia ja essuja. Kaikkea keittiöön.

Edullisia astiastovaihtoehtoja tarjoaa Ikea, josta saa vaikkapa kätevän 18-osaisen Dinera-astiaston lompakolle ystävälliseen hintaan.

Designia keittiöön

Kauniissa kodissa myös käyttöesineet ovat osa sisustusta. Designin ystävä osaa varmasti arvostaa kaunista ja käytännöllistä lahjaa.

OBH-Nordican mallistosta löytyy kauniita käyttöesineitä joka makuun. Esimerkiksi kukkakuvioinen henkilövaaka ja hiustenmuotoilutuotteet sopivat sisustajan pukinkonttiin.

Samasta mallistosta löytyy myös hierontaistuin, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä kuudella eri ohjelmalla. Todellista kodin luksusta!

Keittiöön sopivat tyylikkäät, teräksiset Rowenta-leivänpaahtimet ja -kahvinkeittimet. Harjattu teräs sopii yhteen minkä tahansa sisustuksen kanssa.

OBH-Nordica- ja Rowenta-tuotteita myy esimerkiksi Musta Pörssi.

Kauniita unia

Jouluiset lakanat ovat takuuvarma lahjaidea, sillä vuodevaatteita ei ole koskaan liikaa. Marimekon mallistoon kuuluva Katsuji Wakisakan suunnittelema Kumiseva-kangas on ihana sekoitus itämaiden mystiikkaa ja joulunpunaista.

Finlaysonin Rakkausmuumi-lakanat ovat suloinen lahja vaikkapa lapselle. Samaan sarjaan kuuluu myös pyyhkeitä. Sokos tarjoaa Rakkausmuumi-lakanat joulukuun ajan tarjoushintaan.

Myös Ikean valikoimista löytyy runsaasti lakanoita. Vuodevaatteiden hittiväreihin kuuluvat perinteisen punaisen lisäksi rauhalliset vaalean sävyt sinisestä harmaaseen.

Lue myös:

    Uusimmat