Sisusta maalaamalla itse

Sisustustauluilla tuot helposti uutta ilmettä ja väriä kotisi sisustukseen. Modernit ja tyylikkäät taulut voit maalata nyt myös itse. Valmiiksi kootun laadukkaan taulupakkauksen ohjeilla ja materiaaleilla taulun maalaaminen on helppoa ja hauskaa. Taulupakkauksissa on valittavissa kolme eri kuviomallia (kukka, pyörre ja ruusut) ja jokaista kuviomallia on saatavissa kolme eri värivaihtoehtoa (sini- pinkki ja lilasävyinen). Valitse siis oma suosikkikuviosi sekä värisi ja ryhdy oman kotisi taidemaalariksi.

Taulupakkaus sisältää:

- valmiiksi kuvioidun taulupohjan 40 x 40 cm

- 3 taulun sävyjen mukaista Galeria akryyliväriä

- 2 sivellintä

- puukiilat taulupohjan kiristämistä varten

- täydelliset ohjeet värien sekoittamiseen ja taulun maalaamiseen

lisäksi tarvitset:

- kertakäyttö teelusikan

- pieniä astioita värien sekoittamiseen

- puutikkuja

- suojapaperia

1. Valitse taulun väritys kahdesta vaihtoehdosta, joista on kuvat pakkauksen kansipahvissa. Esimerkiksi kukka-kuviomallissa on valittavissa vaalea kukka tummalla pohjalla tai tumma kukka vaalealla pohjalla.

2. Aseta pakkauksessa olevat puukiilat taulupohjan nurjalle puolelle nurkissa oleviin koloihin pakkauksen ohjepiirroksen mukaisesti. Puukiilat avaavat taulupohjan kulmia hieman, jolloin taulupohjan kangas kiristyy. Voit tarvittaessa lyödä puukiiloja kevyesti vasaralla. Kangasta kiristettäessä on syytä olla varovainen, että taulupohjan kangas ei vahingoitu.

3. Suojaa työpöytä paperilla tai muovilla. Sekoita ensimmäinen väri pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kukka-aiheessa tämä väri on taulun pohjaväri. Ohjeessa maalien määrä on mitattu teelusikalla. Mittaa maalit pieneen astiaan ja sekoita ne tasaiseksi väriksi esim. puutikulla.

4. Maalaa ohjeen piirroksen mukainen alue siveltimellä tarkasti kuvion reunoja mukaillen. Jatka maalausta kuvion mukaisesti myös taulun ulkoreunojen puolelle. Anna maalin kuivua ja maalaa sama alue toiseen kertaan, jotta värialueesta tulee tasainen. Maali kuivuu kosketuskuivaksi noin 30 minuutissa.

5. Sekoita toinen väri ohjeen mukaisesti. Kukka-aiheessa tämä väri on kukan väri. Maalaa ohjeen piirroksen mukainen alue tällä värillä kahteen kertaan samoin kuin edellinenkin väri. Jatka värien sekoittamista ja maalaamista ohjeen mukaisesti, kunnes taulun kaikki värialueet on maalattu. Käytä suurempaa sivellintä isompien värialueiden maalaamiseen ja pienempää sivellintä pienten yksityiskohtien maalaamiseen ja mahdollisten virheiden korjaamiseen.

Akryylivärit ovat vesiliukoisia, joten puhdista työvälineet ja siveltimet heti käytön jälkeen vedellä.

Taulupakkausten myynti: Hyvin varustetut tavaratalot, askarteluliikkeet, taiteilijantarvikeliikkeet, Akateeminen Kirjakauppa ja Suomalainen Kirjakauppa.

  • Tiedustelut HanArt Oy, Järvenpää p. 09-279 0830
  • tai info@hanart.fi, www.hanart.fi, www.hanart.info
  • Mallien toteutus: Viivi Vatanen

(t.i.l.a. 14.9.2005)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja