Mainos

Sisko synnytti tuskissaan – nainen osoitti "tukea" omalla tavallaan: "Hän vihaa sinua myöhemmin tämän vuoksi"

Amerikkalainen Kat Armendariz oli mukana siskonsa synnyttäessä, mutta hänen tarjoamansa henkisen tuen määrää voi vain arvailla. Armendarizin synnytyshuoneessa ottama selfie nimittäin kerää suosiota netissä: siinä hän itse hymyilee autuaan ja eteerisen näköisenä samalla, kun sisko kärsii supistusten tuskista taustalla.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Armendariz otsikoi kuvansa "Selfie! Samalla, kun siskoni parhaillaan punkee vauvaa vaginastaan!" Sisko Kimberly oli tietoinen kuvan ottamisesta.

– Siskolla ei aluksi ollut paljoa kipuja, joten hänestä se (idea kuvasta) oli aika hauska. Kerroin, että aion ottaa kuvan, hän oli juuri aloittanut oksitosiinihoidon ja synnytyskivut alkoivat lähes välittömästi. Hän alkoi tuntea niitä, ja juuri sillä hetkellä, kun hän sanoi "voi hyvä luoja, en kestä tätä", otin kuvan, Armendariz  kertoi Mashable-sivustolle.

Oksitosiinia voidaan antaa äidille synnytyksen käynnistämiseksi.

Kuvan on Imgur-palvelussa nähnyt jo yli puoli miljoonaa ihmistä, ja sitä on kiitelty muun muassa ”täydelliseksi sisaruskuvaksi”.

– Jos joku ottaisi minusta kuvan, kun synnytän, varmistaisin, että saan säilyttää istukkani vain sitä varten, että voisin heittää sillä kuvaajaa, nimimerkki Anthropologist toruu.

– Hän vihaa sinua myöhemmin tämän vuoksi, nimimerkki dullawolf ennustaa.


***

8:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.