Sirkka Mertala viihtyy sinkkuna

Yrittäjä Sirkka Mertalan elämässä riittää kiirettä.

Yrittäjänä työskentelevä Sirkka Mertalalla sujuu elämä tiiviisti työn parissa. Vuonna 2011 konsulttitoimiston perustaneen naisen yritys on saanut positiivisen vastaanoton, ja hänellä riittääkin runsaasti kysyntää. Ennen itsensä työllistämistä hän työskenteli valmennusyhtiön toimitusjohtajana.

– Eri puolella Suomea kierrän erilaisissa organisaatioissa. Täytyy olla tyytyväinen, että näin hyvin on lähtenyt liikkeelle, hän iloitsee 100 päivää EM-kisoihin MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vapaa-ajan ongelmista nainen ei kärsi, sillä sitä hänelle ei paljoa jää. Senkin vähän hän viettää mielellään urheilun parissa, ja hän harrastaakin liikuntaa lähes joka päivä.

– Kyllä yrittäminen vie oikeastaan kaiken ajan. Yrittäminenhän on sitä, että tehdään töitä, silloin, kun niitä on, hän nauraa.

Sirkka Mertalaa ei ole näkynyt paljoakaan mediassa viime aikoina. Toista oli aika, jolloin media seurasi pääministerin entisen kihlatun kuvioita tiiviisti. Hänet muistetaan erityisesti klassista asuvalinnoista, jotka näyttivät suuntaviittaa suomalaisnaisille. Sirkka ei tuhlaa resurssejaan julkisuutta koskeviin mietelmiin.

– Edelleen yritän elää niin, etten ajattele sitä millään tavalla. Mullahan on hirveän julkinen työ. Esimerkiksi viime viikolla minulla oli useampi tilaisuus, joissa puhuin useammalle sadalle ihmiselle. Onhan sekin aika julkista. En näe, miksi minun pitäisi sen enempää olla esillä, hän pohtii.

Uutta elämänkumppania ei upean naisen elämässä ole tällä hetkellä.

– Ei ole mitään sellaista. Nyt on kyllä tehty niin paljon töitä, ettei paljoa kerkeä muita asioita miettiä. Nautitaan nyt näistä. Se on sellainen asia, ettei sitä voi elämässä etukäteen miettiä. Se tulee, jos on tullakseen, hän nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat