Onnellinen Sirkka Mertala: Olen vakiintunut

Tänään lauantaina järjestettävään Specsavers Helsinki City Runiin osallistuva Sirkka Mertala nauttii tällä hetkellä töiden lisäksi onnellisesta parisuhteesta.       

Tänään Helsingissä juostavalle puolimaratonille osallistuvalle Sirkka Mertalalle kuuluu hyvää. Vakituisessa parisuhteessa elävä liikunnallinen nainen kertoo nauttivansa nykyisestä elämäntilanteestaan. 

– Olen vakiintunut. Muutimme uuteen kotiin puoli vuotta sitten. Myös töitä ja ihania asiakkaita on riittänyt. Harvoin ovat asiat elämässä olleet näin hyvin, nainen kuvailee arkeaan. 

Työhyvinvointivalmentajana työskentelevä nainen pitää itsestään huolta urheilemalla ja kertoo juoksevansa säällä kuin säällä. Ajatuksissa siintää myös maratonin juokseminen. 

 – Jos en urheilisi, en jaksaisi. Juoksu on minulle meditatiivinen suoritus. Olen sanonut, että ennen kuin täytän viisikymmentä, juoksen kokonaisen maratonin. Se on sellaista itsensä ylittämistä, liikunnallinen nainen kertoo. 

Matti Vanhasen ex-kihlattunakin muistettu kaunotar kertoo viettävänsä kesälomaa Suomessa. 

– Ajattelimme kiertää kaunista Suomea. Tuntuu, että lapsillekin pitäisi näyttää kuinka hienoja paikkoja meillä täällä Suomessa on, Mertala summaa lomasuunnitelmiaan.  



Lue myös:

    Uusimmat