IS: Sirkka Mertala: Elämässäni on takana kaksi suurta virhettä

Toimitusjohtajan pestin pari viikkoa sitten jättänyt Sirkka Mertala myöntää, että hänen elämässään on takana kaksi suurta virhettä.

– Elämässäni on nyt sellainen hetki, että on pakko pysähtyä. Elämässäni on takana kaksi suurta virhettä, joten seuraavaa siirtoa on harkittava tarkoin. En nyt lähde erittelemään virheitäni sen enempää, vaan katson tulevaisuuteen kirkkain silmin, Sirkka kertoo lehdessä.

Mertala nousi koko kansan tietoisuuteen seurustellessaan pääministeri Matti Vanhasen kanssa. Pariskunta vaihtoi kihlat keväällä 2009, mutta kihlaus päättyi viime vuoden heinäkuussa. Suhteen myötä ja sen päätyttyä Mertala päätyi todellisen mediapyörityksen keskelle.

Tammikuun lopulla Sirkka Mertala jätti Milestonen toimitusjohtajan pestin, mutta nainen on jo nyt ehtinyt työllistää itsensä.

– Olen onnistunut työllistämään itseni mukavasti, ja minulla on monia mielenkiintoisia hankkeita käynnissä. Keväälle olen sopinut jo monia luentoja. Aika näyttää, minne lopulta päädyn, mutta voin sanoa että vuosi 2011 on lähtenyt käyntiin onnellisten tähtien alla, nainen summaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat