Sirkka erosi 18-vuotiaana lestadiolaisuudesta – nyt hän tavoittelee huippumallin uraa: "Olen täällä toteuttamassa unelmaani"

Huippumalli haussa tulee taas! Tässä ovat uudet mallikokelaat 34:34
Huippumalli haussa -tähdet paljastettiin – tutustu videolla kisaajiin

Sirkka kilpailee Huippumalli haussa -ohjelman tuoreella kaudella.

Oulusta kotoisin oleva Sirkka, 20, nähdään mallikokelaana Huippumalli haussa -ohjelmassa. Sirkka kertoo alkaneensa haaveilla mallin urasta yläasteikäisenä, kun hän katseli Mallikoulu -ohjelmaa. Tuohon aikaan haave ei kuitenkaan ollut hyväksytty, sillä Sirkka oli lestadiolainen. 

– Koitin sitten unohtaa sen. Mutta 18-vuotiaana erosin siitä liikkeestä ja aloin taas haaveilla mallin urasta. Nyt olen täällä toteuttamassa unelmaani, Sirkka kertoo MTV Uutisille. 

Sirkka kertoo saaneensa runsaasti kannustusta urahaaveilleen. Hän kertoo haluavansa alati kehittää itseään ja janoaa rakentavaa palautetta. Tähän mennessä haastavin asia on Sirkan mukaan ollut catwalk. 

– Siellä pitää oikeasti ottaa se tila haltuun eikä pyydellä anteeksi. 

Mallitalossa kaikki ovat tulleet toimeen, mutta Sirkka myöntää, että kärhämääkin on ollut. 

– Toki on myös sellaisia ihmisiä, joiden kanssa ei natsaa, mutta kuitenkin hyväksytään heidät juuri sellaisina kuin ovat. Kaikkien kanssa ei vaan kemiat kohtaa, mutta hyvin tullaan toimeen. 

Saara Sihvonen ja Veronica Verho arvioivat, millainen on uusi Huippumalli haussa -tuotantokausi:

Kansainvälinen huippumalli haussa 7:07

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat